2777
2789
عنوان

پوشک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 54 پست
توو اون سن بچه منم همینطور بود  تا یک‌سالگی شیر غذای اصلیه زورش نکن بزرگتر شه بهتر میشه

واقعا؟؟؟

مثلا اگه ی روز صبحانه و ناهار نخوره بعد فقط شام در حد ۱ یا ۲ ق چ بخوره اشکال نداره؟؟

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
توو اون سن بچه منم همینطور بود  تا یک‌سالگی شیر غذای اصلیه زورش نکن بزرگتر شه بهتر میشه

بچه دوماهه باید چند کیلو باشه میدونید؟؟؟

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچم ۵کیلو هست بردمش بهداشت واسه واکسن گفت اضافه وزن داره میگیره حواست باشه 😏😕چون زردی شیرمادر گرفته بود شیر خشک میخوره  شیر خودمم یه وقتایی میدم چون شیرم‌کمه خیلی 

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم
ن بچه شما هنوز خیلی کوچیکه فشار نیار بهش  یکم آب سیب بده بهش اشتهارش باز میشه

لب نمیزززنه فقط و فقط شیر

پسرشماهم از اول بد غذا بود یا شد؟

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
بستگی ب وزن تولد داره ۶۰۰ گرم تا یک کیلو باید اضافه کنه در ماه 

وزن تولد ۳و نیم بود