2777
2789
عنوان

یچیز بگم باورتون میشه خیانتت

| مشاهده متن کامل بحث + 3260 بازدید | 105 پست
نگو عزیزم شما دختری فردا میخوای ازدواج کنی خبر بپسچه برا خودت بد میشه 😔چه روزای سختی میگذرونی❤️

پس اینهمه ظلمیی ک بمن کرده فقط اینا نیست تو همین متن ک رفته نوشته حتب فکرش نرسیدع برای دخترش دعا کنن تمام زندگبم سیاه بودع و بی مهری دیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب مامانش چی بگم؟. اخه همش میگه دخترم سی سالع اومده کلفتی 😂😂نمبدونه کارای دگ ام میکنه

ب مادرش بگو ب داداشش نگو. ب مادرش بگو. ب زن اون اقا هم بگو اگر فکر می کنی می تونه بره و خودشو نجات بده اگر جایی برای رفتن نداره نگو ب خانمش فقط نابود میشه و کاری از دستش بر نمیاد. خودت مستقیم ب بابات نگو ولی کاغذ و جایی بزار ک. ببینه حقشه ک بدونه چرا هم جنگ روانی داشته باشه تو خونه هم بهش خیانت بشه. 

ب مامانش چی بگم؟. اخه همش میگه دخترم سی سالع اومده کلفتی 😂😂نمبدونه کارای دگ ام میکنه

ب مادرش بگو ب داداشش نگو. ب مادرش بگو. ب زن اون اقا هم بگو اگر فکر می کنی می تونه بره و خودشو نجات بده اگر جایی برای رفتن نداره نگو ب خانمش فقط نابود میشه و کاری از دستش بر نمیاد. خودت مستقیم ب بابات نگو ولی کاغذ و جایی بزار ک. ببینه حقشه ک بدونه چرا هم جنگ روانی داشته باشه تو خونه هم بهش خیانت بشه. 

اصلا کاری به افتضاح بودن کارش ندارم

کاریم به اون زن طفلک که زندگیش داره به وسیله دوتا از خدا بی خبر خراب میشه هم ندارم

حرف من یچیزه...اندک احتمالی مادرت نداد این نوشته رو کسی ممکنه بخونه ؟یعنی اصلا براش مهم نبود؟؟

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

در مورد قانون جذبم بهتون بگم ک جذب درسته و نتیجه میده و من خودم بارها استفاده کردم و نتیجه گرفتم. ولی این کار مادرت براساس همون قانون جذب کارما داره چون مادرت ارتعاش یک کار پنهونی رو داره میده و مثل همون بر میگرده تو زندگیش. ایشون اگر پدرتو دوست نداره بر اساس قانون جذب باید انرژی مثبت بفرسته در مورد نوع رابطه عاطفی ای ک می خواد حالا اگر پدرت تو وجودش ویژگی ها باشه میاد سمت مادرت. مثلا شوهر طرف بهش خیانت می کنه ارتعاش وفاداری میده اگر تو ویژگی همسرش این وفاداری باشه بر میگرده سمت خانمش حالا ممکن ب یک دلایلی گول خورده باشه ولی اگر ذاتا خائن باشه از زندگی خانم خارج میشه طوری ک خانم حسش بد نشه و کسی میاد تو زندگیش ک اون ویژگی هایی ک خودش می خواد و داشته باشه و اینا همه براساس قانون جذب و براساس قانون خداست. نه این ک بیای خیانتم کنی و سپاس گذاری هم کنی 

میگم با زنش دوسته همیشه برام سوال بود چرا با این زنه اینهمه سال دوسته اینکه با هیشکی خوب نیست

یجا میگی خودشو خوب نشون میده پیش همه و خوبه با همه...یجا میگی با هیچکی خوب نیست؟

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
اصلا کاری به افتضاح بودن کارش ندارمکاریم به اون زن طفلک که زندگیش داره به وسیله دوتا از خدا بی خبر خ ...

دگ بعد 16سال چندتا سوتی طبیعیه کار خداست فک نمیکرده من صب زود پاشم  .. ولی خودمم میگم هرکیم باش مث شما باور نمیکنه 

من بدبخت شدم منو بدلخت کرده من ی ادم بدبختم اینو ب کی بگم؟

خیلی سخته میدونم 

اما الان سعی کن راه خودت پیدا کنی 

تحت تاثیر مادرت قرار نگیری 

هدف خودت معلوم کن و خودت رو بساز 

ما همه خدای بزرگی داریم هرگز فراموشمون نمیکنه کافیه باهاش دوست باشیم میبینیم که چقدر نداشته هامون رو جبران میکنه ..

خودسازی کن و انتخاب همسرتم عاقلانه باشه خوشبخت شی ان شاالله

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....