2777
2789
عنوان

چیکار کنم بنظرتون

42 بازدید | 8 پست

من سه سال پیش که دوازدهم انسانی بودم مادرم پاهاش فلج شد وکارای خونه موند برا من واسه همین نتونستم برم مدرسه بعدشم گفتن نمیتونی امتحانات شرکت کنی چون نیومدی مدرسه

دیروزم با مدرسه صحبت کردم که امسال میشه ثبت نام کنم امتحانات بیام که دیپلم بگیرم قبول نکردن...

من هزار مسئولیت دارم نمیتونم مدرسه برم هم شوق ذوق علاقه ای هم ندارم فقط دوس دارم دیپلم بگیرم کنکور بدم از اینجا برم..

الان من چیکار کنم بنظرتون ؟

کجا قبول میکنن فقط امتحانات برم دیپلم بگیرم؟؟

بزرگسالان‌ هم قبول نکردن؟😐

یک‌عدد‌کنکوریه‌‌سردرگم🥲🤪در تلاش‌برای‌قبولی‌توی‌....(والا در‌تلاشم‌فقط‌گیج‌شدم)و‌رتبه‌عالی‌هستم🥰🍼خوشحال‌میشم‌‌برای‌قبولیم‌دعا‌کنین🍊🧡
بزرگسالان‌ هم قبول نکردن؟😐

من شهرستان زندگی میکنم نمیدونم اصلا مدرسه بزرگسالان اینجا وجود داره یا ن

اینجا یه استخر هم ندارم بعید میدونم داشته باشه😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا اونجا که چند سال پیش بود باید بری اموزش پرورش اونجا زمان امتحان و حوزه امتحانی رو بهت میگن فقط میری امتحان میدی چند سال قبل اینجوری میشد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تا اونجا که چند سال پیش بود باید بری اموزش پرورش اونجا زمان امتحان و حوزه امتحانی رو بهت میگن فقط می ...

قبول میکنن ینی؟

اگه اینجوریه پس چرا مدیر نگفت برو آموزش پرورش 

کلا خیلی سختگیر شدن هیچ درکی و فهمی هم ندارن.ث

قبول میکنن ینی؟اگه اینجوریه پس چرا مدیر نگفت برو آموزش پرورش کلا خیلی سختگیر شدن هیچ درکی و فهمی هم ...

نمیگن دیگه براشون بد میشه 

اره بابا بری اموزش پرورش شرایطت بگی قشنگ بهت چند تا راه پیشنهاد میدن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من شهرستان زندگی میکنم نمیدونم اصلا مدرسه بزرگسالان اینجا وجود داره یا ناینجا یه استخر هم ندارم بعید ...

خب بپرس

منم شهرستانم‌ ولی داریم چندتا

یک‌عدد‌کنکوریه‌‌سردرگم🥲🤪در تلاش‌برای‌قبولی‌توی‌....(والا در‌تلاشم‌فقط‌گیج‌شدم)و‌رتبه‌عالی‌هستم🥰🍼خوشحال‌میشم‌‌برای‌قبولیم‌دعا‌کنین🍊🧡