2777
2789
عنوان

پوشک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 54 پست
وقتی کوچیک بود هر دو سه ساعت الان ی سال و سه ماهشه جدیدا هر ۵.  ۶ ساعت عوض میکنم چون ادرارش کم ...

چرا شبا مای بی بی روزا کوکومی ؟؟کوکومی چی هست قیمتش چنده؟؟؟الان‌مای بی بی چند شده؟

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم
نمیدونم والا من ک بچه ام تو دلمه فعلا .ولی بنططرم بستگی ب میزان جذب پوشک باشه .بنظرم برا دختر باید ز ...

میگم پوشک رو برای دختر صبح بزنی تا غروب باز غروب بزنی تا صبح چی میشه؟؟؟

من‌نمیزنما دختر ندارم یکی از اقوام اینجوریه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر من 6 ماه است. روزی 4 یا 5 بار پی پی میکنه که بلافاصله تعویضش میکنم

ولی گاهی روزا که تعداد پی پی کمتره، حداکثر 5 یا 6 ساعت که میگذره و خراب نمیکنه تعویضش میکنم 

صبح ها هم که وقتی بیدار شد پوشک رو عوض میکنم. 

ولی به طور میانگین روزی 5 تا گوشک میخواد

من اوایل مای بی بی بستم. بعد چند تا مارک دیگه امتحان کردم. 

الان ببم میبندم بهش. جذب و کیفیتش خیلی شبیه مولفیکس هست ولی قیمتش خیلی پایینتر 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

۲۴۵هزار؟؟؟😐 مگه فرقش با این یکیا چیه

پمپرز ترک پریما. ترک هستش چون از ترکیه میان با قیمت دلار قیمت اینا هم میره بالا. مثلا من بهمن پارسال میگرفتم ۱۲۰ تومن از شهریور مهر امسال شدن ۲۴۵. روز به روز گرونتر شدن تا رسید به ۲۴۵

چرا شبا مای بی بی روزا کوکومی ؟؟کوکومی چی هست قیمتش چنده؟؟؟الان‌مای بی بی چند شده؟

کوکومی قدرت جذبش کمتره برا روز بهتر

من شب و روز کوکومی میزنم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
پمپرز ترک پریما. ترک هستش چون از ترکیه میان با قیمت دلار قیمت اینا هم میره بالا. مثلا من بهمن پارسال ...

جنسشم بهتر؟؟؟

میگم پوشک رو برای دختر صبح بزنی تا غروب باز غروب بزنی تا صبح چی میشه؟؟؟ من‌نمیزنما دختر ندارم یکی ا ...

چه دختر چه پسر نباید پوشکی که ادراری هست زیاد به پاشون بمونه پاشون میسوزه عفونت میگیرن. پی پی هم که بلافاصله باید تعویض بشن

رو توالت کودک میذاریش واسه جیش؟ پسرمنم میفهمونه جیش و پی پی و ولی نمیدونم چجوری از پوشک بگیرم

نه من چون دستشویی تو حیاطه مجبورم ببرم تو حموم پوشکشو باز میکنم سرپا جیش میکنه ... رو توالت نشست سرپا راحت تر جیش میکنه ... ببین اول باید ببینی شبا تا صبح خشک هست یا نه و اینکه قشنگ بتونه بگه بهت وگرنه فایده نداره . پسر من پی پی رو فعلا نمیگه 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
دختر من 6 ماه است. روزی 4 یا 5 بار پی پی میکنه که بلافاصله تعویضش میکنم ولی گاهی روزا که تعداد پی پ ...

دختر من دوماهه هست پی پی یه وقتایی روزی یه بار یه وقتایی هم دو روز میشه بعد پی پی میکنه 🤭🤦🏻‍♀️

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم
چه دختر چه پسر نباید پوشکی که ادراری هست زیاد به پاشون بمونه پاشون میسوزه عفونت میگیرن. پی پی هم که ...

من پی پی رو بلافاصله عوض میکنم و حتی زیاد جیشم نمیذارم بمونه

بچه در کودکی عفونت بگیره چجور میشه فهمید؟

جنسشم بهتر؟؟؟

نازک و سبک هستن جذبش هم عالی. پا بچه رو اصلا نمیسوزونن. البته من خودم خیلی به بهداشت پسرم اهمیت میدم با مولفیکس هم یکبار پای پسرم نسوخته شکر خدا. ولی کلا ایجاد حساسیت نمیکنه

من پی پی رو بلافاصله عوض میکنم و حتی زیاد جیشم نمیذارم بمونه بچه در کودکی عفونت بگیره چجور میشه فهم ...

موقع جیش کردن گریه میکنن خیلی

یه هفته خوب میخوره یه هفته بدغذامیشه در کل هر طور شده غذاشو میدم همیشه بشقاب ب دست دنبالشم کمبود وز ...

پسر منم چیزی نمیخوره کشته منو

۶ماه و ۱۸ روزشه

بخدا خستم کرده ب پروتئین گاو حساسیت داره ب فرنی و سوپ و پوره نمیخوره

شما چ کردی