2777
2789
عنوان

پوشک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 54 پست
چرا شبا مای بی بی روزا کوکومی ؟؟کوکومی چی هست قیمتش چنده؟؟؟الان‌مای بی بی چند شده؟

چون جذب مای بی بی بهتره طولانی مدت میشه شبا بست 

قیمت نمیدونم شوهرم میگیره نپرسیدم تاحالا ازش 

موقع جیش کردن گریه میکنن خیلی

نه پسر من مدفوع میکنه دیوونم میکنه

حتی اگه تو خیابون باشم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پی پی رو بلافاصله عوض میکنم و حتی زیاد جیشم نمیذارم بمونه بچه در کودکی عفونت بگیره چجور میشه فهم ...

من برای دخترا نمیدونن. ولی کلا عفونت ادراری حالا چه پسر چه دختر با آزمایش تشخیص میدن. ادرارشون تیره باشه بد بو بشه موقع ادرار کردن گریه کنن

نمیدونم والا من ک بچه ام تو دلمه فعلا .ولی بنططرم بستگی ب میزان جذب پوشک باشه .بنظرم برا دختر باید ز ...

الهی بسلامتی بدنیا بیاریش عزیزم 💞💞💞

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم
چون جذب مای بی بی بهتره طولانی مدت میشه شبا بست  قیمت نمیدونم شوهرم میگیره نپرسیدم تاحالا ازش& ...

کوکومی ۹۰الی ۹۸

مای بی بی ۹۸ الی ۱۱۰

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
من برای دخترا نمیدونن. ولی کلا عفونت ادراری حالا چه پسر چه دختر با آزمایش تشخیص میدن. ادرارشون تیره ...

اهاااان

دختر من دوماهه هست پی پی یه وقتایی روزی یه بار یه وقتایی هم دو روز میشه بعد پی پی میکنه 🤭🤦🏻‍♀️

خدا حفظش کنه

پس مصرفتون زیاد بالا نیست. از صبح تا شب 5 دفعه عوض کنید به نظر من کافیه

مگه اینکه خیلی زیاد جیش کنه و زودتر از 4 یا 5 ساعت داخل پوشکش خیلی خیس باشه

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

کوکومی ۹۰الی ۹۸ مای بی بی ۹۸ الی ۱۱۰

چندتا توش هست؟؟؟منم تویه این دوماه نخریدم دوتا جعبه مای بی بی داشتم سایز یک و دو  

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم
پسر منم چیزی نمیخوره کشته منو ۶ماه و ۱۸ روزشه بخدا خستم کرده ب پروتئین گاو حساسیت داره ب فرنی و سو ...

چندکیلوعه

من بزور غذامیدم هی درحال برنامه کودک دیدن لقمه میدم دهنش

بجا نمی‌دم ک بدش بیاد

چندتا توش هست؟؟؟منم تویه این دوماه نخریدم دوتا جعبه مای بی بی داشتم سایز یک و دو  

۳۴

خدا حفظش کنه پس مصرفتون زیاد بالا نیست. از صبح تا شب 5 دفعه عوض کنید به نظر من کافیه مگه اینکه خیل ...

مرسی همچنین عزیزای شما رو 

من همیشه دستم به پوشکش هست مامانم غر میزنه میگه تو شوهرت رو ورشکست میکنی چقد پوشک‌عوض میکنی ولی من‌میترسم اخه یه وقت زیاد بمونه دخترم هست بیشتر میترسم

چندکیلوعه من بزور غذامیدم هی درحال برنامه کودک دیدن لقمه میدم دهنش بجا نمی‌دم ک بدش بیاد

فکر کنم ۸ یا ۷

موقع برنامه و دلقک بازی و...غذا میدم گریه میکنه خودشو میکوبه ب زمین