2777
2789
عنوان

عمه شوهرم تاالان چندبار زنگ زده گفته نوتون چیه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 105 پست

ب نظرم ربطی ب آدمای دوزاری که سال ب سال هم نمیبینیشون نداره.مگه نون و آب بچه رو میخان بدن؟مگه واسه زایمانت میخان بیان کمکت؟مگه خرج زایمان رو میدن؟؟اینا حرفای خاله زنکیه گوش بهشون نده من تا زایمان کردم نذاشتم هیچ کسی بفهمه که چیه و اسمش چیه..چون فامیلای شوهرم سال ب سالی هستن حالام ک کرونا بود مسلما بهانشون رو کرونا میکردند که دیدنم نیان هنوزم ک هموزه ندیدنش فقط اسمش رو میدونن😎😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیلای شوهر منم همینن هی میپرسن کی بچه دار میشید و .... واقعا خسته میشه ادم بهتر جنسیت نگی بزار اخرای بارداریت بگو . به ما که میگن مشکل دارید فکر کنم دکترن معاینه کردن 

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

هردفه پرسیدن بگو توسونوبین پاش مشخص نیست نچرخیدببنه دکترخودم همینوگفتم😊

اره ب شوهرمم حدس دکترو تو ان تی نمیگم چون شوهرم و خانواده ها بفهمن همه فهمیدن😁تا انشالله انومالی اگ قطعی گفت میگم ب قول مامانم زمان قدیم ک اصلا سونو نبود تا موقع زایمان نمیدونستی چیه چیکار میکردن پس😁

فعلا هیچی نگفتم بعد سونو هم نمیگم تا انشالله آنومالی شاید گفتم😍 نه عزیزم پسرم بشه خوشحال نمیش ...

حتما عزیزم واسه پدرومادرجنسیت فرق نمیکنه ولی اطرافیان خیلی کنجکاون انشاالله به سلامتی هردوکناربرید

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

😁😁😁😎😎😎😎خدارو شکر برادر زاده هام همه دخترن 😂😂😂

😂😂😂😂

عمه داریم تا عمه عزیزم شما مشخصه از اون عمه مهربونایی😅                                                                         ولی عمه شوهر من ی کارایی میکنه ک کسی چشم دیدنشو نداره حتی برادراش از بس این بشر رو مخه😤

اره دقیقا تا عروس نداشتن من راحت بودما پسرش ک زن گرفت مقایسه ها شروع شد خب هرکس دوس داره ی جور زندگی ...

همینکه گفتی باهاشون قاطی نمیشی و رو نمیدی عالیه. بالاخره خودشون جمع میکنن 

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها😍     قرار ما ۲۸ خرداد🌹❤به نیابت از سردار دلها😍 برای آینده ای روشن🙏❤
ب نظرم ربطی ب آدمای دوزاری که سال ب سال هم نمیبینیشون نداره.مگه نون و آب بچه رو میخان بدن؟مگه واسه ز ...

اره واقعا اصلا مادرشوهرم گفت ک عمه اینو گفته من هنگ کردم گفتم دختر با پسر چ فرقی ب حال عمینا میکنه🤣🤣🤣 خداحفظش کنه عزیزم کار درستی کردی منم باید تا آنومالی کلا چیزی نگم 😍

نه توایرانیم ها یادت باشه پسرجنس برتره این طرزفکرتوشون جاافتاده که پسرتخم دوزره میکنه نخوندی طرزفکرش ...

گلم ما نباید با این حرفا به طرز فکر اونا دامن بزنیم ما خودمونم دختریم جنس برتر نداریم همه برابرن حالا پسر چه گلی به سر بقیه زده که دختر نتونسته؟ دختر و پسر مکمل هم دیگه ان خدا هم تبعیض قائل نشده پس ما هم تبعیض قائل نشیم

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
😂😂😂😂 عمه داریم تا عمه عزیزم شما مشخصه از اون عمه مهربونایی😅           ...

عاشقشونم دوست بچه گیم بردار زاده هام با دوتاشون ۱۰ سال تفاوت سنی داریم قبل کرونا همه هفته  جمعه ها بیرون صفا سیتی بودیم خدا لعنت کنه کرونارو 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

خواهرشوهر و جاریم وقتی منو میلیون که هیچ سکوت حتی تبریک هم نگفتن اما شوهرم رو میدیدن قسمش میدان که توروبخدا جنسیت بچتو به ما بگو

به منم برخورد حال منو  بچمو نمیپرسن جنسیتش مهمه

به شوهرم گفتم اینم نگه

شوهرم گذاشت سرکار به بار گفت دختره به بارگفت  پسره

تا لحظه آخر فکر میکردن دوقلو باردارم همه فامیل پر کرده بودن 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
فامیلای شوهر منم همینن هی میپرسن کی بچه دار میشید و .... واقعا خسته میشه ادم بهتر جنسیت نگی بزار اخر ...

بیخیال باش عزیزم ب منم میگفتن من اون موقع زیاد اهمیت نمیدادم اما دگ این سوالشون خیلی متعجبم کرد🤣 من تصمیم گرفته بودم این سری ک بپرسن بگم این مسئله کاملا خصوصی بین من و شوهرمه نمیدونم شما چطوری این سوالو میتونید بپرسید انشالله هروقت خودمون تصمیم گرفتیم شکمن اومد جلو متوجه میشید واسه من تاحدی بودن ک پری بودم شکمم ی کوچولو بزرگ شده بود چون لاغرم هستم زود مشخص میشه دخترخاله شوهرم وسط مجلسی لباس منو گرفته بود حامله ای نمیگی هی باخنده گفتم نه بابا خبری باشه ک میگم مگه چیز قایم کردنیه انقد مسخره بازی دراوردن کفرمو دراوردن گفتم پریودم حیف نمیشه نشون بدم تا ثابت بشه بهتون باردار نیستم دگ هیچی نگفت اخه ادم حامله باشه قایم ک نمیکنه 😐الهی ب موقعش ی نینی سالم و صالح و ناز قسمتت بشه😍

اره عالی بود👌😍

من مشکل دارم بچه دار نمیشم بعد این فامیلای شوهرم کچلمون کرده مخصوصا اونایی ک سطح زندگیشون خیلی از ما پایینتره، ی روز تو ی جمعی ب من گفتن اخی خدا هم ب تو بچه بده با ی حالت ترحم خیلی بهم بر خورد ، سریع گفتم :خونه شاه چراغونه بچه گدا فراونه، حالا شما دورتون جمع کردید بچه فقط تولید مثل کردید دیگه چیز دیگه ای براتون مهم نیست شماها حواستون ب نسلتون باشه متقرض نشه تخت پادشاهیتون بدون ولیعهد نمونه ،سرتونم تو کار خودتون باشه زدم بیرون شوهرمم گفت خوب کردی الان 4 ساله خونشون پا نزاشتم گاهی ادمو مجبور میکنن بهشون توهین کنیم والا