برای شمام فامیلا انقدر کنجکاو بودن ما تاالان بچه نمیخواستیم چندماه پیش اقدام کردیم فهمیدیم مشکل داریم بعد ک من دگ بیخیال شدم خدا خواست و من باردار شدم اخه میخواستیم خونمون اوکی بشه بعد یعنی کل فامیل میگفتن چرا بچه نمیارید تااین حد دخالت میکنن😥 تا سونو قلب نذاشتم کسی از فامیلا بفهمه تا سونو رفتم همه فهمیدن خودم تا nt نمیخواستم بگم چون از اول ک میفهمن میگن پس کی زایمان میکنه عمه شوهرمم عروسش ی دختر داره دوباره باردار بود ب ما نگفته بودن هفت ماهگیش گفتن ک نینیش دخمله حالا ازون موقع ک فهمیده من باردارم میپرسه جنسیت چیه ی بارم گفتن اینا ک بچه نمیخواستن چرا خونه تکمیل نشده یهو عروست باردار شد😐 کلا ی جوری هستن من باهاشون البته مشکلی ندارم چون خودمو قاطی نمیکنم همین عمه شوهرم هروقت منو میدید میگفت ی بچه بیار تنهایی مادرشوهرمم میگفت عروسم شاغله درس میخونه تنها نیس خدایی بچه هم نمیخواستیم الانم ک گفته یهو چطور حامله شد نظرشون عوض شد مادرشوهرم گفته بنده خداهارو انقد فامیلای فضول گفتن بچه بیارید اینام اوردن ک دهن فضولارو ببندن. حالا من موندم جنسیت بچه من دخترباشه یا پسر چ فرقی ب حال فامیل میکنه من کلا خودمو قاطیشون نمیکنم سالی یکی دوبار شاید همو ببینیم حتی اینم گفته ک بره غربالگری دکتر جنسیتو بهش میگه😐 من خودم دوس دارم زود بدونم چیه اما بااین اوصاف اگ دکترمم بگه نمیخوام ب کسی بگم ک نی نی چیه تا آنومالی انشالله ب نظرتون کار درست چیه بگم یا نگم ؟یا اگ منو دیدن گفتن چی دوس داری چی بگم من واقعا برام فرقی نمیکنه چون چندبار از مادرشوهرم پرسیده چی دوست دارن خودتون چی دوست دارید ؟ شما باشید چی جواب میدید؟
😁😁😁 خدا هم تو کار بنده هاش مونده کلا ناشکریم 😥 من برام جنسیت زیاد فرقی نمیکنه چون اولیه بعدم ه ...
خدا حفظش کنه بله شما فقط تمرکزتو بذار روی سلامتی خودتو بچه ت بقیه ش مهم نیست
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
بگودختره اگه دختربود که درست گفتی اگرم پسر شد انقدرخوشحال میشن که یادشون میره چی گفتی
وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،، ، ،،،، جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم
خیلی زیاد بود نخوندم😅 ولی عمه های شوهر کلا آدمای فضولین😤
😁😁😁😎😎😎😎خدارو شکر برادر زاده هام همه دخترن 😂😂😂
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
بگودختره اگه دختربود که درست گفتی اگرم پسر شد انقدرخوشحال میشن که یادشون میره چی گفتی
😑😑😑
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،، ، ،،،، جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم
فعلا هیچی نگفتم بعد سونو هم نمیگم تا انشالله آنومالی شاید گفتم😍 نه عزیزم پسرم بشه خوشحال نمیشن از تو اونم ی حرف دگ درمیارن 😁ما برامون فرق نداره اما عمه شوهرم خیلی پسر دوست دارن و چون فاصله سنی نی نی من و نوه دومشون کم میشه خیلی کنجکاون بدونن حالا انشالله سالم بیاد بغلم دگ حرف بقیه واسم مهم نیست😍😍😍واسم دعاکن😘