2777
2789
عنوان

عمه شوهرم تاالان چندبار زنگ زده گفته نوتون چیه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 105 پست
😁😁😁 خدا هم تو کار بنده هاش مونده کلا ناشکریم 😥 من برام جنسیت زیاد فرقی نمیکنه چون اولیه بعدم ه ...

خدا حفظش کنه بله شما فقط تمرکزتو بذار روی سلامتی خودتو بچه ت بقیه ش مهم نیست

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگودختره اگه دختربود که درست گفتی اگرم پسر شد انقدرخوشحال میشن که یادشون میره چی گفتی

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

فقط سلامتی بچه مهمه دختر و پسر نداره ایشالا این چند ماهم زود بگذره جیگرتو بغل کنی😍

اره واقعا

مرسی عزیزم انشالله 😍 بیصبرانه منتظر ب دنیا اومدنشیم خیلی ذوقشو دارم خدا نصیب همه بکنه انشالله🙏😍😍😍

خیلی زیاد بود نخوندم😅 ولی عمه های شوهر کلا آدمای فضولین😤

😁😁😁😎😎😎😎خدارو شکر برادر زاده هام همه دخترن 😂😂😂

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بگودختره اگه دختربود که درست گفتی اگرم پسر شد انقدرخوشحال میشن که یادشون میره چی گفتی

😑😑😑

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
😑😑😑

چیه؟😏😏😏😒🤐

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

چیه؟😏😏😏😒🤐

یعنی اگه دختر بشه خوشحال نمیشن؟ جمله تو بخون

فعلا هیچی نگفتم بعد سونو هم نمیگم تا انشالله آنومالی شاید گفتم😍 نه عزیزم پسرم بشه خوشحال نمیشن از تو اونم ی حرف دگ درمیارن 😁ما برامون فرق نداره اما عمه شوهرم خیلی پسر دوست دارن و چون فاصله سنی نی نی من و نوه دومشون کم میشه خیلی کنجکاون بدونن حالا انشالله سالم بیاد بغلم دگ حرف بقیه واسم مهم نیست😍😍😍واسم دعاکن😘