الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایی چقدر داداشای نی نی سایتی لارجن😂😂😂 من به داداشم پنجاه هزار تومن بدهکار بودم بعد دوروز به روم ...
والا من واسطه ازدواجش بودم انقدر کار براش کردم تا عروسیش سر گرفت رفتیم نقره فروشی حلقه بخرن یه انگشتر نگین فیروزه داشت صدهزار تومن هر چی گفتم این برا من بخر نخرید خودشو زد به اون راه😁🤦🏻♀️
اصلا زن هیچی، اما اخه ببین شوهر جا اینکه خرج بچه خودش کنه و برا ایندش کاری کنه بره برا بچه مردم ...
اوه کی جرعت داره بگه بخدا من از اول ازدواج هرجا رفتیم خواستم چیزی بگیرم گفته یکی هم برا خواهرم اینقدر دعوا کردیم قبلا که الان هیجی نمیگم فقط خودم تو خودم حرص میخورم چون میدونم دعوای بدی میشه
خوب خواهرش درسته شما با هم ازدواج کردید و زن و شور هستید نمیتونه که خانوادشو بزاره کنار
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اوه کی جرعت داره بگه بخدا من از اول ازدواج هرجا رفتیم خواستم چیزی بگیرم گفته یکی هم برا خواهرم اینق ...
شوهر منم اینجوریه دیگه تا حالا چند بار سر این موضوع دعوا مردیم میره بچه خواهرشو ورمیداره میاره شب نگه میداره خونه ما خواهرشوهرم زنگ نمیزنه بگه ببخشیدا شرمنده تو الان حانله ای فلان و.... منم میگم به شوهرم دایی هستی برو ببرش بیرون بگردونش خوارکی بخر بعد ببر خونشون اینجا نیار من اعصاب بچه یکه دیگه رو ندارم بخدا مستاصل شدم دیگه