2777
2789
عنوان

من حسودم به خانواده شوهر چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2823 بازدید | 212 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی پولدارن خوشبحالشون ما برای دو قرون ملق میزنیم اینا طلا میخرن

باشه بازم دلیل نمیشه۱۶بده طلا

منم شوهرم اوایل اینجوری بود همش میداد داداشش

گفتم صبح که بچت بدنیا اومد اگه وسیله خواست پول نداشتی براش بخری اونموقع میام بهت میگم بعد ببینم داداشت میاد کمکت کنه.یه روز بدنش درد میکرد هر چی داد زد و گفت داداش ماساژ نرفت ماساژش بده آخر خودم رفتم 

از اونموقع کوفتم نداد به هیچ کدومشون ، انقدرم پررو هستن میگن داداش عروسی کردی چرا پول نمیدی زنت میگه

منم گفتم اره زندگیش جدا شده زندگی خرج داره

تا یک ظهر میخوابه بعد انتظار داشت ما خرجشو بدیم

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
بخدا رفته بازار ۱۵ خرداد خریده میگه قولش داده بودم بخرم

همسرت خواهر دیگه ای نمیخواد؟😂

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
فقط ناراحت شدی؟؟؟وای چه دل گنده ای من بودم پارش میکردم

چیکار میکردم خیلی ناراحت شدم تو دلم گفتم حالا میگرفتی در حد ۲ سه تومن ته یهو ۱۶ تومن!!!! فقط گفتم چه گرووووون گفتش خودشون گفتن ۵ تومنشو میدن! مطمئنم نمیدن الکیه

خدایی چقدر داداشای نی نی سایتی لارجن😂😂😂 من به داداشم پنجاه هزار تومن بدهکار بودم بعد دوروز به روم اورد جلوی زنش انگار میخواستم پولشو بخورم

خدایا تو بساز .. تو بسازی قشنگ تره😍
خانواده شوهر منم واسم نه طلا نه سکه هیچی نخریدن عوضش شوهرم واسم میخره به مادرش پول قرض میده ...

بعدم من تو دلم گفتم چرا یهو ۱۶ تومن خب توقع میره بالا‌. هرچی هم بگم میگه حسودی خواهرمو میکنی 

منم گفتم وای چقدر گرون چرا اینقدر خریدی. گفت گفتن ۵ تومنشو خودمون میدیم!

نع بابا شوهر منم بود دهنش سرویس میشد از بس میگفتم برا چی خریدی و مطمئنا خواهرشم نمیگیره والا اگه بخواد کادو بخره خوب لباسی چیزی نه دیگه طلااا