2777
2789

اینکه دختر پسر موقع ازدواج خونه ای که قراره توش زندگی کنند با هم بخرن یا باهم اجاره کنند هزینه‌های زندگی پنجاه پنجاه باشه جهیزیه را با هم تهیه کنند  هزینه های زندگی طور مساوی تقسیم بشه هر کدوم نصف هزینه های زندگی مشترک رو هر ماه بریزیم تو حساب مشترک ، کارای خونه رو به طور مساوی تقسیم کنن،مهریه ای درکار نباشد ، دختر انتظار طلا نداشته باشه،به دختر حق طلاق کار و تحصیل داده بشه و در صورت جدایی زن نیمی  از اموالش رو به مرد بده و مرد نیمی از اموال رو به زن بده 

تعداد رای : 34
نظرسنجی
موافقم برابری همینه دیگه
20
58%
موافق نیستم
14
41%
Future assistant professor

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عدالت این نیست عزیزم اصلا انصاف نیست نمیدونم چرا این فکر هست که تساوی حقوق زن و مرد ینی این که زن مهر نداشته باشه بره کار کنه جهاز نصف حق طلاق و حضانت و تحصیل بگیره به جای مهریه که نگیره عجیبهههه

زندگیم یعنی خانواده‌ام...

داغونه این طرز فکر ؛ دختر باید مهریه داشته باشه هرچند کم ؛ حق طلاق آره باید دو طرفع باشه ؛ جهیزیه بعضی چیزا با پسر هست دیگه ؛ ولی مثلا بعضی کارای خونه رو مرد نمیتونه انجام بده ؛ خرج خونه هم طبیعتاً با مرده ؛ خدایی این چیزا رو مد نکنید زن یه چیز خیلی مهم تر داره تو زندگی به مردش میده و اینکه چیزی که تو میگی بیشتر شبیه معامله است همه چی باید با تعامل باشه 

پیشنهاد شما چیه

مهریه که هدیه مرده به زن خود مرد باید تعیین کنه نه زن اصلا معیار خریدن زن نیست که مهریه سرجاشه بعدم تمام زنای ایرانی کار نمیکنن که بخوان باهم زندگی رو بسازن زن با شم اقتصادیش بله میتونه مردو به عرش برسونه حق طلاق و حضانت و تحصیلم بگیره کسی بهش نمیگه چرا زن چون وظیفه ای نداره جز یک وظیفه قاعدتا حقی که بهش میدن کمتره ولی میتونه تمام حقوقی که میخواد داشته باشه رو تو عقدنامه ذکر کنه و امضا منتها خانما اینقدر سر عقد حواسشون پرته که تندوتند امضا میکنن بدون اینکه بدونن راه حلش فقط اگاهیه به نظرم زن اگاه حقشو میگیره 

زندگیم یعنی خانواده‌ام...
بازم نمیشه آخه زن حامله میشه وز ایمان می‌کنه چطور میشه با این وضع کار هم کنه بعد موقع جدایی بچه رو ک ...

اون موقع رو بشینه خونه تا مدت ها 

در مورد طلاق هم راه داره حضانت تا ۷ سالگی با مادره البته موقع عقد میشه حضانت رو هم گرفت که البته نمی‌دونم ضمانت اجرایی داره با نه خیلی از مادرا حضانت بچشونو دارن به هر حال حضانت حداکثر تا ۱۸ سالگی هست

اصلاً انصاف نیست که زن مهریه نداشته باشه و از طرفی نصف خرجی خونه رو بده

چون ۹ماه بارداری و زایمان رو نمیشه تقسیم کرد

گرچه حدود۹۰درصد یا بیشتر خانم ها مهریه نمیگیرند ولی این عشق و محبت شوهر هست که از نظر خانم ها ارزش داره

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
اصلاً انصاف نیست که زن مهریه نداشته باشه و از طرفی نصف خرجی خونه رو بده چون ۹ماه بارداری و زایمان ر ...

البته عزیزم فکر کنم به جز چند کشور از جمله ایران هیچ کشوری مهریه رو قانونی نمیدونه اما همه جای دنیا بچه دار میشن