2777
2789

نه بابا چجوری بشه 

حلیم باید گوشتش ریش ریش بشه تا کش بیاد

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرامن پختم عالی میشه....

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 

اره باوا میشه گوشت باز میشه توش دیه یه تیکه مرغ بنداز توش .ما هر سال میپزیم همساده هام گوشت مرغ میارن میندازن خیلی خوشمزه میشه

خدایا میشه یه نی نی سالم بزاری تو دلم خسته شدم از انتظار ..خونمون منتظر صدای خنده نی نی مونه .. جای یه بچه خالیه تو زندگیمون ...یا رب نظری🙅👪

[QUOTE=173633716]اره باوا میشه گوشت باز میشه توش دیه یه تیکه مرغ بنداز توش .ما هر سال میپزیم همساده هام گوشت مرغ میار ...[/QUOTE

گوشت چرخکرده رو بپزم بعد اضافه کنم؟ 

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 

ببن خانمی .اگه بلغورگندم داری .بلغوروبذارکمی خیس بخوره...بعد ازخیس خوردن ابش وبگیرروگازاب پرکن بعدگوشت چرخ کرده بعدروغن اصافه کن بذارنزدیک 6یا5ساعت بپزه به اصطلاح بازبشه بعدکمی نمک بزن بخور نوش جونت ون اگه باگندم میزاری میخوای اونم توضیح بدم

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
ببن خانمی .اگه بلغورگندم داری .بلغوروبذارکمی خیس بخوره...بعد ازخیس خوردن ابش وبگیرروگازاب پرکن بعدگو ...

اره باگندم میخوام بذارم 

ممنون میشم گلی 

گوشت چرخکرده همینجوری بزارم توی گندم درحال پخت؟ 

نمیدونم کی و چگونه😅 گوشت چرخکرده رو اضافه کنم😊

راستی نمک کم بزن بعضی آ.باشکرمیخورن.ولی درحین پخت کمی نمک بزن حتما خوشمزش میکنه اگه مرغم خواستی بریزی اونم خام بریز گوشت چرخ کردتم خام همون اول همه روباهم بریز همم بزن نچسبه

راستی نمک کم بزن بعضی آ.باشکرمیخورن.ولی درحین پخت کمی نمک بزن حتما خوشمزش میکنه اگه مرغم خواستی بریز ...

مرسی عزیزم 

فک کردم باید جدا گوشت چرخکرده رو سرخ کنم یا بپزم بانمک میخوریم 

باشه ممنون