2777
2789
اره باگندم میخوام بذارم  ممنون میشم گلی  گوشت چرخکرده همینجوری بزارم توی گندم درحال پخت؟ ...

نه اول گندوم وبذاردوروزخیس بخوره درطی این دوروزسه وعده ابشوعوض کن درهرروز بعد دوروز گندم وچرخ کن بعد اب بریز توش گوشتم روغنتم مرغتم همه روباهم بریز بذاربپزه ازبلغورش خوشمزه ترمیشه کشم میاد...

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
نه اول گندوم وبذاردوروزخیس بخوره درطی این دوروزسه وعده ابشوعوض کن درهرروز بعد دوروز گندم وچرخ کن بعد ...

ممنونم لطف کردی😘😘😘 بپزم ببینم چطور میشه💓💓💓💓💓💓

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم لطف کردی😘😘😘 بپزم ببینم چطور میشه💓💓💓💓💓💓

خواهشا میکنم نوش جونت 😘😍😍👧

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
خواهشا میکنم نوش جونت 😘😍😍👧

ببخشید باید بعدازاین که چرخ کردی گندمو اب ریختی توش حتما باهمزن دستی بزن بذارکلا قاطی اب شه گلوله نشه..روعنم کمی زیادبریز.همم بزن ته نگیره...اولش میخوادجوش بیادسرمیره مواظب باش هم بزن بعدزیروشوکم کن بزاربپزه عالی میشه

ببخشید باید بعدازاین که چرخ کردی گندمو اب ریختی توش حتما باهمزن دستی بزن بذارکلا قاطی اب شه گلوله نش ...

ممنون واسه امشب میخواستم بپزم

درست کردم عالی شد😍😍😍مرسی 

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن