2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درباره تنبلیی تخمدان ماه پیش قرص خوردم و امپول hmg زدم ولی باردار نشدم یعنی دیگه این امپولا جواب نم ...

والا عزیزم من نمیدونم دکتری که من میرفتم هیچی ب من نمی داد فقط ویتامین بهش میگفتم آزمایش برا همسرم بنویسه نمینوشت 

دکتر دلپاک یگانه.دکتر روح الامین

یگانه نههههههه بچه ی پسر خاله ی من رو فلج به دنیا اورد انقدر رو سرش فشار اورد که مغزش اسیب دید الان ۴ سالشه نه میتونه ببینه نه بشنوه نه راه بره هر چقدر هم شکایت کردن به جایی نرسیدن خیلی تا حالا گند زده 

والا عزیزم من نمیدونم دکتری که من میرفتم هیچی ب من نمی داد فقط ویتامین بهش میگفتم آزمایش برا همسرم ب ...

مرسی ازت عزیزم... از خانومی ک گفتن ماما هستن پرسیدم فدات شم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
قبلا پیش یکی میرفتم پشیمون شدم  متاسفانه  حالا میخوام عوض کنم برای قبل بارداری تا بعدش زی ...

من پیش دکتر معمار مشرفی میرفتم

زایمان رو بیمارستان سعدی انجام میداد

اخلاق و کارش خوب بود

مطبش آمادگاه ساختمان سپاهان

درباره تنبلیی تخمدان ماه پیش قرص خوردم و امپول hmg زدم ولی باردار نشدم یعنی دیگه این امپولا جواب نم ...

نه ربطی نداره ممکن ماه های دیگه نتیجه بگیری رو حرف دکترت پیش برو

ایشالا به زودی خبر نینی دار شدنت همینجا بگی

یک بار دیگر عشق را با خون  نوشتن

میگم که دکتر گرونیه مثلا موقع بارداریم nst میگرفت ۵۰ تومن و کلا ماماهایی که دم دستش بودن چند دقیقه بیشتر نمیذاشتن دستگاه بمونه قطعش میکردن در صورتی که nst دست کم باید ده دقیقه باشه چیزی هم بهشون نمی‌گفت ولی در کل از اخلاقش و علمش راضی بودم و واقعا هوای مریضشو خیلی داشت و خیلی دقت میکرد و سوال زیاد می‌پرسید تو لیبرم خیلی هوامو داشت پرسنل اونجا خیلی اذیت کردن ولی اومد دعواشون کرد گفت حق ندارید به مریض من دست بزنید

برای بارداری هم نوبت دهیش عالی بود و زودم نوبت میشد ولی برای چیزای دیگ خیلی دیییییر چون تقریبا تا هفت و اینا بارداراشو میدید تازه می‌رفت سراغ بقیه مریضا

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
 بپرس عزیزم

پرسیدم خانومی .. گفتم من ماه قبل امپول hmg زدم ولی باردار نشدم یعنی دیگه این امپولا جواب نمیدن ب من؟ یا بازم بزنم فایده داره؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم