2777
2789
پرسیدم خانومی .. گفتم من ماه قبل امپول hmg زدم ولی باردار نشدم یعنی دیگه این امپولا جواب نمیدن ب من؟ ...

این حرف درستی نیست شما حتی میتونید تا شش دوره ( بستگی به نظر پزشکتون) همین دارو رو تکرار کنید البته ممکنه پزشکتون تغییر مختصری بده یا حتی نده

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
 این حرف درستی نیست شما حتی میتونید تا شش دوره ( بستگی به نظر پزشکتون) همین دارو رو تکرار کنید ...

عزیزم ببخشید سوال زیاد میپرسم میگم اگه اینا جواب نده بعد باید چکارکنم؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترفشارکی عااااالیه

فشارکی مزخرفه

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭

مساعلی ‌که میگفتند خیلی خوبه من پیشش رفتم دو ساله پریودیم را به هم ریخت با دواهاش با اینکه همه میگفتند خوبه تو مطبش من که راضی نبودم، ولی سوسن نوروزی تو چهار باغ بالا رو دوست داشتم

بله مشکلی نداشتن

خوب احتمالا میرن سراغ بقیه مواردی که جلوی حاملگی رو میگیره مثل آزمایش ذخیره تخمدان . یا هستروسکوپی برای بررسی عدم انسداد لوله ها . اگر اینام نشد و درمان های مختلف امتحان شد معمولا وارد سیکلiUi  میشن 

البته شما به بعدش اصلا فک نکن خیلی ها با hmg و این قبیل دارو ها جواب میگیرن شمام حتما جز همون دسته ای فقط آرامش داشته باش موقع اقدام و بعدش  فقط ارامش و سعی کن ازاون رابطه لذت ببرید نه که صرفا جهت درست کردن بچه اقدام کنید

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
خوب احتمالا میرن سراغ بقیه مواردی که جلوی حاملگی رو میگیره مثل آزمایش ذخیره تخمدان . یا هستروسکوپی ب ...

ممنون عزیزم از اینک جواب دادی ..

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
راضی بودین واقعا

بله عالین 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
عزیزی ک گفتین دکتر شهناز پولاد خان آدرس مطب ایشون میشه بگید

امادگاه 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

ساختمون اژند بلوک @طبقه سوم  از شنبه تا سه شنبم میشینن  از 10 تا 4 ولی خاستین شماره بدم قبلش نوبت بزنین