2777
2789
کلا هر مدل بخورم همین میشم . ی مدت رفتم سمت ماچا خوب بود ولی مثه قهوه اثر نداره . دلم میخواد تریاک ت ...

😂😂😂

اگه قهوه بهت نمیسازه نخور چون اگه نسازه بدجور حال ادمو بد میکنه میفهمم تحمل اون بی خوابی راحتتر از حال بد بعداز قهوه ست

🤍🐼🥥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂اگه قهوه بهت نمیسازه نخور چون اگه نسازه بدجور حال ادمو بد میکنه میفهمم تحمل اون بی خوابی راحتت ...

دلم میخواد فردا نرم سرکلاسام ولی دلیل منطقی هم برا رفتنش ندارم به خانوادم بگم و خب اونام میفهمن حالم خوب نیست 

دیشب یه بحثی داشتم و از همون موقه حالم بده و فشار روانی و تیک عصبی و بی خوابی گرفتم متاسفانه فردا صب ...

عزیزم میشه بگی تیکت چطوریه ؟ من چند وقتیه پرش پلک دارم 

بعد از فشارهای عصبی اینجوری شدم 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
کلا هر مدل بخورم همین میشم . ی مدت رفتم سمت ماچا خوب بود ولی مثه قهوه اثر نداره . دلم میخواد تریاک ت ...

منم همینم 

فقط قهوه ترک بهم میسازه 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

پاشدم درس بخونم 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

من یه مدت کوئیتیاپین مصرف میکردم بیهوش میشدم ولی عوارض داشت گذاشتم کنار

این قرصا بی فایدست باید از ریشه حلش کنیم من یه مدت میرفتم سرکار خوابم تنظیم شده بود ساعت ۱۱ دیگه بیهوش میشدم الان باز برگشتم به روال قبل

🤍🐼🥥