2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی وبارداربودن

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 90 پست

اگه پریودات نامنظمه امکانش هس 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خخخ نه والا برا منم تعریف کنه انگار نکرده کمکی نمیتونم بکنم برادرم با من قهره باهم رفت و امد نمبکنیم ...

نگران نباشه استرس نداشته باشه اینا خودش باعث تشدید درد و علائم میشه دارم میمیرم از کنجکاوی پس چجوری فهمیدی دخول نبوده انزال نبوده پیشاب بوده فقط 😁😁

میشه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستین❤️لطفا لایکم نکنین لایک ندوست😒😒همسرم دنیااااااام........خدایا سایه ی آقاییمو تا همیشه بالا سر من و این زندگی نگه دار... آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونه مخصوصا الان که نامزد هم کرده

سخته ولی به این حالتهای بعدش نمی ارزه بخاطر چند لحظه خوشی   

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  
اگه پریودات نامنظمه امکانش هس 

پریودهام منظمه 

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷
اخه دختر داداسم ماه پیس یه رابطه داست البته دخول نبود و منب نبومده فکر مبکنه با پیشاب    ...

وای چقد میپرسی اینو🤣

بگو بیاد من کتبی امضا کنم که باردار نیست

من یکسال اقدام داشتم هزار راهو رفتم که باردار شدم

آخه مگه گردافشانیه

من ۳ماه پریود نشدم بعدش بیبی چک مثبت شد.اگه قاعدگیت نامنظمه هرچیزی ممکنه

پریودهام منظمه.تاحالا۱روزعقب ننداختم

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷
پریودهام منظمه 

امکانش کمه ولی این عقب انداختنا یعنی بدن داره آماده بارداررشدن میشه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
نه عزیزم بگو    

عشقم این حرفایی که بچه ها مینویسن ارسال میکنن بهش میگن پست،تاپیک به اون‌چیزی میگن که یه نفر راجب یه موضوعی چیزی میگه و دیگران میان راجبش اظهار نظر میکنن مثل hese_khoob_zendegi

که استارتره و راجب بیبی چک منفی از ما سوال پرسیده بهش میگن تاپیک ما جوابشو بدیم میشه پست😘😘

ببخشید عزیزم قصد جسارت ندارم فقط خواستم بدونی 

میشه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستین❤️لطفا لایکم نکنین لایک ندوست😒😒همسرم دنیااااااام........خدایا سایه ی آقاییمو تا همیشه بالا سر من و این زندگی نگه دار... آمین
امکانش کمه ولی این عقب انداختنا یعنی بدن داره آماده بارداررشدن میشه 

توکل برخدا

عزیزم تا زمانی که پریود نشی امید هست فقط چیزای خطرناک نخوری

باشه گلم.ممنون

میخواد درخوایت بگم بیاد تو سایت خودش باهات حرف بزنه😂😂 فقط خیلی کتابی حرف میزنه چون نازه گوشیمو داد ...

عب نداره گلم من در خدمتم😍😍

خاله بهتون پبام دادم

اره عزیزم پیامتو جواب دادم