2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی وبارداربودن

638 بازدید | 90 پست

سلام دوستان.کسی بوده بی بی چک منفی بوده ولی بارداربوده؟

من ۵روزه  پ ر ی و دم عقب افتاده.بی بی چک مدیکورتست زدم منفی شده.

به نظرتون امکان بارداری هست؟

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷

خاهر من ۱ماه عقب انداختم زدم منفی بود😫

در گیرو داره مَحڪمه میزان دروغ گوست                     در کشورے که رَعیت و سلطان دروغ گوست                 تشخیص گرگ ها چقدر سخت میشود                         در گلّہ اے ڪه حضرتہ چوپان دروغ گوست...☻
خاهر من ۱ماه عقب انداختم زدم منفی بود😫

آزمایش ندادی؟

من منتظرم یه هفته بشه برم آزمایش😔

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش ندادی؟ من منتظرم یه هفته بشه برم آزمایش😔

اخره هفته میرم میدم

در گیرو داره مَحڪمه میزان دروغ گوست                     در کشورے که رَعیت و سلطان دروغ گوست                 تشخیص گرگ ها چقدر سخت میشود                         در گلّہ اے ڪه حضرتہ چوپان دروغ گوست...☻
اخره هفته میرم میدم

اره بده خیالت راحت بشه.

البته یکی ازدوستهام بارداربوده نه بی بی نشون داده ونه آزمایش ونه سونو.

نزدیک پریودبعدیش تازه بی بی چکش مثبت شده.

الانم دخترش ۳سال داره.

اگر پریود شدید همراه لخته باشد حاملگی نیست؟؟؟ یعنی طرف باردار نخواهد بود؟

نه گلی.

اخره هفته میرم میدم

حتماخبربده بارداربودی یانه؟

علائم داری یانه؟

نه گلی.

اخه دختر داداسم ماه پیس یه رابطه داست البته دخول نبود و منب نبومده فکر مبکنه با پیشاب 

بیست و هفتم ماه پیس بوده و ابن ماه نوزدهم مریود شده بود و اونم همراه لخته 

الان میگه پایین کمرم درد و سینه هاش خیلی کم درد که نه انگار میسوزه 

البته از قبل خیلی فشار داده بود

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید.  خدایا خودت مواظب عزیزانم باش❤

تنبلی و کیست تخمدان نداری؟ همیشه سیکلت منظم بوده؟

اقدام داشتی؟

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  
تنبلی و کیست تخمدان نداری؟ همیشه سیکلت منظم بوده؟ اقدام داشتی؟

خانمی با اجازه لطفا اول جواب اسی عزیز رو بده بعد جواب من

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید.  خدایا خودت مواظب عزیزانم باش❤
اگر پریود شدید همراه لخته باشد حاملگی نیست؟؟؟ یعنی طرف باردار نخواهد بود؟

بعضیا تو بارداری خونریزی پریود دارن اگه لخته دفع بشه باردار نیستی 

میشه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستین❤️لطفا لایکم نکنین لایک ندوست😒😒همسرم دنیااااااام........خدایا سایه ی آقاییمو تا همیشه بالا سر من و این زندگی نگه دار... آمین
تنبلی و کیست تخمدان نداری؟ همیشه سیکلت منظم بوده؟ اقدام داشتی؟

اره ندارم گلم.من حتی یه روزهم تاخیرنداشتم توپریودم.سرتاریخ میشم.نهایتش دوروزجلوترمیشدم.

اخه دختر داداسم ماه پیس یه رابطه داست البته دخول نبود و منب نبومده فکر مبکنه با پیشاب    ...

از قبل چیو فشار داده بوده😲😲

میشه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستین❤️لطفا لایکم نکنین لایک ندوست😒😒همسرم دنیااااااام........خدایا سایه ی آقاییمو تا همیشه بالا سر من و این زندگی نگه دار... آمین