2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی وبارداربودن

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 90 پست
عشقم این حرفایی که بچه ها مینویسن ارسال میکنن بهش میگن پست،تاپیک به اون‌چیزی میگن که یه نفر راجب یه ...

کاملا درست میگید ولی من دقیقا منظورم تایپیک های که @emeliiiii عزیز بابت همین مشکل برادرزاده اش ایجاد کرده بود 

ممنونم از توضیحاتت   

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  
امکانش کمه ولی این عقب انداختنا یعنی بدن داره آماده بارداررشدن میشه 

راست میگی من پریودام منظم بود اما دو ماه پشت سر هم جلوتر از موعد پریود میشدم این ماه ولی دو روز عقب انداختم

میشه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستین❤️لطفا لایکم نکنین لایک ندوست😒😒همسرم دنیااااااام........خدایا سایه ی آقاییمو تا همیشه بالا سر من و این زندگی نگه دار... آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست میگی من پریودام منظم بود اما دو ماه پشت سر هم جلوتر از موعد پریود میشدم این ماه ولی دو روز عقب ...

اره نظر پزشکاش

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
کاملا درست میگید ولی من دقیقا منظورم تایپیک های که @emeliiiii عزیز بابت همین مشکل برادرزاده اش ...

اهان پس ببخشید من تاپیکاششو ندیدم معذرررررررت🙈🙈

میشه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستین❤️لطفا لایکم نکنین لایک ندوست😒😒همسرم دنیااااااام........خدایا سایه ی آقاییمو تا همیشه بالا سر من و این زندگی نگه دار... آمین
اهان پس ببخشید من تاپیکاششو ندیدم معذرررررررت🙈🙈

قربونت عزیزم چه حرفیه

درضمن انشاالله باردار باشی عقب و جلو انداختن نشانه خوبیه از آمادگی رحمه برا باروری

اقدام داشتی؟

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  
قربونت عزیزم چه حرفیه درضمن انشاالله باردار باشی عقب و جلو انداختن نشانه خوبیه از آمادگی رحمه برا ب ...

اره چهار ماهه اقدامم یکی از دوستای شوهرم نابارور بود دکتر زیاد رفتن یه دکتر متخصص یه روش مطمئن برای باردار شدن بهش گفته اونم به شوهر من گفت هر وقت خواستی بچه دار شی این روشو حتما امتحان کن منم الان منتظرم پریودم تموم شه اقدام‌کنم دوباره

اره چهار ماهه اقدامم یکی از دوستای شوهرم نابارور بود دکتر زیاد رفتن یه دکتر متخصص یه روش مطمئن برای ...

چه روشی؟

چه روشی؟

عزیزم این روش رو یه دکتر فوق تخصص گفته که به اذن خدا نود درصد ماه اول جواب میده ده درصد بقیه هم اگه‌ماه اول نشد انشاءلله ماه دوم حتما جواب میده

اول اینکه باید پریودات منظم باشه و دوم اینکه نباید عفونت داشته باشی،البته داشته باشی هم با رعایت بهداشت و بخور عنبر نسا و اینا رفع میشه

اون یه هفته ای که پریودی هفته ی استراحت رحم هست تو اون یه هفته رابطه که گناهه نباید داشته باشین ولی شوهرت هم نباید تو اون یه هفته ای که پریودی به هیچ روشی(خودارضایی ،رابطه ی دهانی و ....)

ارضا بشه ولی اگه تو خواب جنب شد عب نداره،فردای روزی که کاملا پاک شدی رابطه داشته باشین بعد از اتمام رابطه از شوهرت بخواه که پاهاتو بالا نگه داره جوری که با سن با زمین برخورد نداشته باشه و به هیچ عنوان دستشویی نرو چون بعد از ادرار  محیط الت اسیدی میشه و اسپرم از بین میره و چنددددد ساعت بعد رابطه برو حموم میتونی مثلا شب بخوابی موقع اذان صبح بری غسل کنی و نماز و ....

و اینکه شوهرتم چند ساعت قبل رابطه نه دستشویی کنه و نه روغن زیتون و این جور چیزا به التش بزنه

بعد اون دیگه تا ده روز رابطه نداشته باشین چون با هر بار رابطه دهانه ی رحم باز میشه و اگه نطفه باشه دفع میشه  بعد بیبی چک بزن انشاءلله که مثبته😊تو اون یه هفته هم رحم پاکسازی میشه هم کمر مرد پر میشه

عزیزم این روش رو یه دکتر فوق تخصص گفته که به اذن خدا نود درصد ماه اول جواب میده ده درصد بقیه هم اگه‌ ...

ممنونم   

عزیزم این روش رو یه دکتر فوق تخصص گفته که به اذن خدا نود درصد ماه اول جواب میده ده درصد بقیه هم اگه‌ ...

ان شالله به زودی زودمامان میشی🙏

اللهم صل علی محمدوآل محمد🌹

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷

سلام دوستان امروز۹روزه ازپریودم گذشته وبی بی چکم هم گزاشتم منفی بود.

ان شالله امروزمیرم آزمایش.

جوابشوهمینجامیزارم.برام دعاکنیدکه باردارباشم.۳ساله چشم به راهم.

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷
اخره هفته میرم میدم

آزمایش دادی گلی؟چی شد؟

من امروزمیخوام برم آزمایش بدم.

آزمایش دادی گلی؟چی شد؟ من امروزمیخوام برم آزمایش بدم.

منفی😔

در گیرو داره مَحڪمه میزان دروغ گوست                     در کشورے که رَعیت و سلطان دروغ گوست                 تشخیص گرگ ها چقدر سخت میشود                         در گلّہ اے ڪه حضرتہ چوپان دروغ گوست...☻

ایشالا ک برا تو مثبت باشه عزیزه دلم😘😘😘

در گیرو داره مَحڪمه میزان دروغ گوست                     در کشورے که رَعیت و سلطان دروغ گوست                 تشخیص گرگ ها چقدر سخت میشود                         در گلّہ اے ڪه حضرتہ چوپان دروغ گوست...☻
آزمایش دادی گلی؟چی شد؟ من امروزمیخوام برم آزمایش بدم.

من رفتم آزمایشگاه.داخل آزمایشگاه حس کردم شدم.رفتم دستشویی دیدم پ ر ی و د شدم.

دیگه آزمایش ندادم.خیلی ناراحت شدم وغصه خوردم.