2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی وبارداربودن

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 90 پست
میدونم عزیزم تایپیک ایشون رو بخونید ایستاده اتفاق افتاده در حد چند ثانیه بعدشم که پریود شده یجورایی ...

همش میگه میترسم پایین کمرم درده سینمم گه و گاهی کم 

هی زور میزنه ببینه ترشح داره یکم که ترشح میبینه زنگ میزنه گریه میکنه 

زعفرونم زیاد ندارن ولی دوبار تا حالا خورده دیکه نمیدونم چیکار کنه

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید.  خدایا خودت مواظب عزیزانم باش❤
والا خودشو با طناب داره خفه مبکنه

شک به بارداری داره؟

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه سینش درد کنه ارومم به سینه دست بزنه دردشو حس میکنه من نزدیکای پریودی ارومم به سینم دست بزنم درد ...

نه تا اخر فشار میده ولی زیاد زیاد درد نمیگیره درد میگیره ولی نه زیاد که بگه اخ

میدونم عزیزم تایپیک ایشون رو بخونید ایستاده اتفاق افتاده در حد چند ثانیه بعدشم که پریود شده یجورایی ...

خخخخخ بچه های الانی چرا هیچی بلد نیستن🤣🤣

اجی یه چی بگم ناراحت نمیشی

میشه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستین❤️لطفا لایکم نکنین لایک ندوست😒😒همسرم دنیااااااام........خدایا سایه ی آقاییمو تا همیشه بالا سر من و این زندگی نگه دار... آمین
والا خودشو با طناب داره خفه مبکنه

خواهشا آرومش کنید هم سنش کمه هم اینکه تازه به شور و هیجان ج ن س ی رسیده شما که بزرگترش هستید راهنماییش کنید و بگید کنترل کنه خودش رو که بعدش اینطور استرس نکشه 

در ضمن روی انتخابش هم یه تجدید نظری بکنه در خصوص اون حرفی که زده بود نامزدش...

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  
خخخخخ بچه های الانی چرا هیچی بلد نیستن🤣🤣 اجی یه چی بگم ناراحت نمیشی

یعنیا به قران دهن منو اسفالت کرد از بس سوالای جورباجور پرسید 

خخخخخ بچه های الانی چرا هیچی بلد نیستن🤣🤣 اجی یه چی بگم ناراحت نمیشی

نه عزیزم بگو   

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  
نه تا اخر فشار میده ولی زیاد زیاد درد نمیگیره درد میگیره ولی نه زیاد که بگه اخ

خب اون که طبیعیه من نزدیکای پریودی سینم درد میگیره پریود بشم سینه دردم تموم میشه دل درد کمر دردم شروع میشه😭😭

حالا شاید از استرسه یا همون علائم پریودشه راستی شیطون نگفتی عمه و برادرزاده میشینین راجب رابطه هاتون صحبت میکنین خخخ چند سالتونه 

میشه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستین❤️لطفا لایکم نکنین لایک ندوست😒😒همسرم دنیااااااام........خدایا سایه ی آقاییمو تا همیشه بالا سر من و این زندگی نگه دار... آمین
خواهشا آرومش کنید هم سنش کمه هم اینکه تازه به شور و هیجان ج ن س ی رسیده شما که بزرگترش هستید راهنمای ...

نمیتونه مخصوصا الان که نامزد هم کرده

اره متاسفانه ولی نه جرعت داره بره بی بی چک بزنه نه میتونه بره بیرون

باردارنیستش وقتی پریودشده.نگران نباشه.

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷
یعنیا به قران دهن منو اسفالت کرد از بس سوالای جورباجور پرسید 

چی چیا میپرسه 😄😄

حوالش بده بمن همه چیو رایگان بهش یاد میدم بعدها شاخ شه بیاد به تو یاد بده 

خب اون که طبیعیه من نزدیکای پریودی سینم درد میگیره پریود بشم سینه دردم تموم میشه دل درد کمر دردم شرو ...

خخخ نه والا برا منم تعریف کنه انگار نکرده کمکی نمیتونم بکنم برادرم با من قهره باهم رفت و امد نمبکنیم فقط خواستم دخترشو ببرم بیرون که نذاشت گفت نه نمیزترم برید وگرنه میبردم ازمایش میداد 

تازه رفته تو ۱۸ سال

چی چیا میپرسه 😄😄 حوالش بده بمن همه چیو رایگان بهش یاد میدم بعدها شاخ شه بیاد به تو یاد بده 

میخواد درخوایت بگم بیاد تو سایت خودش باهات حرف بزنه😂😂 فقط خیلی کتابی حرف میزنه چون نازه گوشیمو دادم بهش