میدونم عزیزم تایپیک ایشون رو بخونید ایستاده اتفاق افتاده در حد چند ثانیه بعدشم که پریود شده یجورایی ...
خخخخخ بچه های الانی چرا هیچی بلد نیستن🤣🤣
اجی یه چی بگم ناراحت نمیشی
میشه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستین❤️لطفا لایکم نکنین لایک ندوست😒😒همسرم دنیااااااام........خدایا سایه ی آقاییمو تا همیشه بالا سر من و این زندگی نگه دار... آمین
خواهشا آرومش کنید هم سنش کمه هم اینکه تازه به شور و هیجان ج ن س ی رسیده شما که بزرگترش هستید راهنماییش کنید و بگید کنترل کنه خودش رو که بعدش اینطور استرس نکشه
در ضمن روی انتخابش هم یه تجدید نظری بکنه در خصوص اون حرفی که زده بود نامزدش...
خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام
نه تا اخر فشار میده ولی زیاد زیاد درد نمیگیره درد میگیره ولی نه زیاد که بگه اخ
خب اون که طبیعیه من نزدیکای پریودی سینم درد میگیره پریود بشم سینه دردم تموم میشه دل درد کمر دردم شروع میشه😭😭
حالا شاید از استرسه یا همون علائم پریودشه راستی شیطون نگفتی عمه و برادرزاده میشینین راجب رابطه هاتون صحبت میکنین خخخ چند سالتونه
میشه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستین❤️لطفا لایکم نکنین لایک ندوست😒😒همسرم دنیااااااام........خدایا سایه ی آقاییمو تا همیشه بالا سر من و این زندگی نگه دار... آمین
یعنیا به قران دهن منو اسفالت کرد از بس سوالای جورباجور پرسید
چی چیا میپرسه 😄😄
حوالش بده بمن همه چیو رایگان بهش یاد میدم بعدها شاخ شه بیاد به تو یاد بده
خخخ نه والا برا منم تعریف کنه انگار نکرده کمکی نمیتونم بکنم برادرم با من قهره باهم رفت و امد نمبکنیم فقط خواستم دخترشو ببرم بیرون که نذاشت گفت نه نمیزترم برید وگرنه میبردم ازمایش میداد
تازه رفته تو ۱۸ سال
لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید. خدایا خودت مواظب عزیزانم باش❤