2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی وبارداربودن

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 90 پست
سلام عزیزم میشه از تجربیاتتون قبل بارداری برام بگین من درحال اقدامم و جواب نمیگیرم خیلی ناراحتم😢

سلام گلم.چندوقته توی اقدامی وچندسالته؟

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

21 سالمه و 4 5 ماهه پریودیام سرموقعست

گلم سنی نداری.اگه تایک سال جواب نگرفتی.برودکترودنبال درمان باش.

ولی بعدرابطه نیم ساعت درازبکش؛بعدبروحموم.

بعدازپریودی یه شب درمیون رابطه داشته باش.تخمک گذاریهاتوبدون کدوم شبهاهستش.همون موقع اقدام کن.

گرمیجات بخور.پیاده روی کن.خیلی تاثیرداره.

ان شالله به زودی زودباردارمیشی گلم🙏💜

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷
گلم سنی نداری.اگه تایک سال جواب نگرفتی.برودکترودنبال درمان باش. ولی بعدرابطه نیم ساعت درازبکش؛بعدبر ...

بله ولی چون اقدام کردم هردفعه پریود میشم ناامید میشم میگم نکنه خدایی نکرده مشکلی باشه

این ماه که سونو رفتم کیست 30 میلی داشتم که از صدقه سری یه دوره لتروزول بود و فولیکول فعال هم نداشتم... 

ممنونم از راهنماییت عزیزم 

برام دعا کن

برای حاجت روایی همگی صلوات🌺🙏🏻
بله ولی چون اقدام کردم هردفعه پریود میشم ناامید میشم میگم نکنه خدایی نکرده مشکلی باشه این ماه که سو ...

چراقرص های تحریک تخمک گذاری رومیخوری؟

وقتی مشکل تخمک نداری؟

فدات گلی💜

چراقرص های تحریک تخمک گذاری رومیخوری؟ وقتی مشکل تخمک نداری؟ فدات گلی💜

نمیدونم دکتر قبل سونو بهم لتروزول داد

ایندفعه نوشته بود فولیکول فعال نداشتم 

خیلی پریودیام دردناکه دیگه واقعا خسته شدم 

نمیدونم دکتر قبل سونو بهم لتروزول داد ایندفعه نوشته بود فولیکول فعال نداشتم  خیلی پریودیام در ...

یعنی سایزفولیکولهات کمه؟

چندبودش؟

یعنی سایزفولیکولهات کمه؟ چندبودش؟

سایز ننوشته بود مونده پریودیم تموم بشه بازم برم سونو

برا اینکه بدونم سایزش چنده از چند پریودی باید برم؟ 

ایندفعه که پری شدم استفراغ شدیدی داشتم 

خیلی وقتا پیش 5سال پیش اینجاهم حالت تهوع داشتم ایندفعه کلا فرق داره بنظرت ازچیه+

سایز ننوشته بود مونده پریودیم تموم بشه بازم برم سونو برا اینکه بدونم سایزش چنده از چند پریودی باید ...

وقتی پریودشدی روز۱۳تا۱۴پریودی بروسونو.پریودشدی روزاول زنگ بزن سونوبرای ۱۳روزدیگه وقت بگیر.

اونجابهت میگه فولیکولهات خوبه یانه؟

سایز ننوشته بود مونده پریودیم تموم بشه بازم برم سونو برا اینکه بدونم سایزش چنده از چند پریودی باید ...

فالیکول ۱۷به بالاخوبه.برای بارداری مناسبه.

توی اقدام به بارداری آدم همش حالت تهوع اینامیگیره.کلی علائم میادسراغ آدم.

وقتی پریودشدی روز۱۳تا۱۴پریودی بروسونو.پریودشدی روزاول زنگ بزن سونوبرای ۱۳روزدیگه وقت بگیر. اونجابهت ...

امروز سومین روز پریودیم بود سیکلهامم 25 روزه است یعنی میشه 12امین روز پریودی الان تو این چندروز بنظرتون چی بخورم که یکم تخمک ها تقویت بشه؟ 

فالیکول ۱۷به بالاخوبه.برای بارداری مناسبه. توی اقدام به بارداری آدم همش حالت تهوع اینامیگیره.کلی عل ...

اصلا فولیکول فعال نداشتم یعنی چی؟ این ماه تخمک آزاد نشده؟ 

برا اولین بار بود که این سونو رو دادم و متوجه شدم فولیکول فعال یا غالب ندارم 

اوایل اقدام کیت تخمگذاری استفاده می‌کردم دوبار اینا دوخطه افتاده بود یعنی اونموقع تخمک آزاد شده؟ 

وا نمیدونستم اینو اصلا 

امروز سومین روز پریودیم بود سیکلهامم 25 روزه است یعنی میشه 12امین روز پریودی الان تو این چندروز بنظر ...

چیزهای گرم خیلی خوبه.خرماوموزودارچین و....

پس سیکلهات ۲۵روزه هستش.۱۲تخمک گذاریت هستش.

اصلا فولیکول فعال نداشتم یعنی چی؟ این ماه تخمک آزاد نشده؟  برا اولین بار بود که این سونو رو دا ...

پریودیهات منظمه؟