2777
2789
عنوان

راهکار بدید برای کاهش درد قاعدگی

101 بازدید | 13 پست

خانوما دارم دیوونه میشم از درد بگید چیکار کنم انقدر درد نکشم😭😭😭😭😭

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اويشن دم كن بخور عاليه من پريودي هام ١٥ روز بود اين دفعه روزي سه بار اويشن دم كردم شد ٨ روز 

بابونه دم كن 

دم نوش زنجبيل 

يك ساله دكتر رفتم همش بدتر ميشدم اين سري خوب بود 

اینا هیچکدوم ب درد نمیخورن. من خودم از درد ناله میکردم. ولی الان یه قرص مفنامیک اسیو و یدونه ژلوفن ...

آره منم هرچی گیاهی میخورم فرقی نداره دیگه باید برم سراغ قرص

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
کیسه ابگرم بزاز

نه خوب نی 

من بدون اطلاع موقع عادت ماهانه هام دو تا کیست دروردم و همچین کاری کردم کیسته تخمدان و ترکید گرم نکنه بهتره دو بار کیست دوردم همشونم موقع عادت ماهانه بودن بعد رفتم دکتر درد قاعدگی هم برام کمتر شد 

استاتر برو دکتر زنانت بگو مشکلتو چرا نمیری من رفتم بهم قرص دادن

نه خوب نی  من بدون اطلاع موقع عادت ماهانه هام دو تا کیست دروردم و همچین کاری کردم کیسته تخمدان ...

والا همش فکر میکردم طبیعیه درد پریود فکرم سمت دکتر نرفت

والا همش فکر میکردم طبیعیه درد پریود فکرم سمت دکتر نرفت

برو دکتر عزیزم بگو مشکلت و منم خیلیبد درد میکشیدم اخر یا زیر سرم بودم یا امپل باید میزدم اما رفتم دکتر یکم فقط بهتر شدم باز بهتر از اون موقع هست