2777
2789

سلام قبلا تو کیک پز میپختم ولی حالا میخام تو توستر بپزم حرارت از پایین مثلا باید چقدر باشه و چه تایمی؟ بعد یه سوال دیگه همزمان که المنت پایین روشنه،بالا هم باید روشن باشه؟ 

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز

نه فقط المنت پایین ۵ یا ۱۰ دقیقه اخر المنت بالا رو بزن

من طبق تجربه ام روی ۱۰۰ میزارم و بستگی به میزان مواد کیک از ۵۰ دقیقه تا ۱ ساعت زمان میبره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من قبل اینکه کیکو بزارم ی ربع با المنت بالا و پایین میزارم گرم شه 

بعد ک کیکو طبقه وسط گذاشتم فقط المنت پاین روشن میکنم دمای 150 . 25 دیقه اینا میزارم بعدش ی خلال دندون یا سیخ چوبی فرو کن تو کیک اگ مواد بهش نچسبید پخته

من قبل اینکه کیکو بزارم ی ربع با المنت بالا و پایین میزارم گرم شه  بعد ک کیکو طبقه وسط گذاشتم ...

المنت بالا روشن نمیکنی کلا؟

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 

من توی فربرقی درست میکنم

هر دوتا رو روشن میکنم میذارم طبقه بالا، ۱۷۰ درجه ۳۰دقیقه

اما بعد ۲۰ دقیقه ظرف رو باید بچرخونی چون حرارت انتهای هیتر بیشتر از جلو هست

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
فقط پایین روشن کن ... تهویه ش رو هم بزن درجه ۱۵۰ زمان هم حدودا ۵۰ دقیقه ..روی توری قسمت وسط فر بزار ...

برای المنت بالا درجه حرارت چقدر باید باشه؟ برای همون سه دقیقه منظورمه

من یه رب میزارم توستر گرم بشه  دمای روی 160 میزارم.. طبقه وسط و فقط از پایین.. 5 دیقه اخر   ...

مرسی

همون ۱۰۰ یا ۱۵۰ چون خیلی حرارت بالاست ممکنه زود بسوزه

اها پس دما رو تغییر نمیدی فقط المنت بالا رو روشن میکنی ممنون

اها پس دما رو تغییر نمیدی فقط المنت بالا رو روشن میکنی ممنون

اره اصلا کیک هم پختی در فر رو یک کوچولو باز کن که پف فر نخوابه. فر خاموش کردی ده دقیقه بزار همونجا بمونه بعد بیارش بیرون