2777
2789

آقا دقیقا کیا اینجا میتونن کاربری کسی رو‌تعلیق کنن ؟یه خانومی میخواست از شوهرش شکایت کنه چون هکش کرده بود و متوجه شده بود بهش خیانت کرده من یه نظر گذاشتم از لحاظ حقوقی‌‌ بهش گفتم نمیتونه چون هک‌ و وارد شدن بدون اجازه به حریم خصوصی کسی خودش جرمه ،یه خانوم دیگه اومد گفت اینقد بدم میاد میگید حریم خصوصی ایشالله سر خودتون بیاد و کلا نفرینم کرد 😐😐گفتم چرا نفرین میکنی به خودت برمیگرده عوضش من‌واست دعای خوب میکنم‌ ، بعد گفت مثل اینکه نمیدونی من کیم ، حالا تعلیقت میکنم تا بفهمی با کی طرفی بعدم واقعا اینکارو کرد

اولا که من نمیدونم کی کیه !

دوما واقعا چرا آدمهای بی طرف با فکر باز نمیذارن واسه ی همچین کاری؟

کسی که اینقد راحت نفرین میکنه و واسه کسی بد میخواد واقعا نباید جایگاهی داشته باشه چون همرو به گند میکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما نی نی یار بوده درسته؟؟

والا منم نمیدونم شاید 

اگه بود که بنظرم در جایگاه درستی نبود

کی این هارو واسه نی نی یاری انتخاب میکنه؟؟؟

جایی هست که بشه انتقاد کرد؟

فقط نی نی یار می تونه تعلیق کنه بابا الکی گفته 🤣🤣🤣

تازه اون فقط می تونه گزارش بزنه و به دوستاش بگه چند نفری گزارش بزنن  یا به نی نی یار بگه که این خانوم رو به این علت مثلا تعلیق کن 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

گرگی در لباس میش بوده یعنی نی نی یار

یا شایدم از اونایی بود که به اندازه ی قوم ثمود تو نی نی سایت دوست و آشنا دارن و به اونا گفته برات گزارش بزنن 

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
نی نی یار بوده با اکانت شخصی😃

نه بابا این بچه مچه ها اینجا گنگ واسه خودشون درست کردن میریزن دسته جمعی یکی رو گزارش میکنن میترکه 

ندیدی هی برای هم تاپیک میزنن دورسرهم میگردن قفلش میکنن🤣🤣🤣🤣

میانگین سنی اینجا داره میرسه به یازدهحالا فدای سرت که تعلیق شدی چیزی که فراوونه سیم کارت

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
نه بابا این بچه مچه ها اینجا گنگ واسه خودشون درست کردن میریزن دسته جمعی یکی رو گزارش میکنن میترکه&nb ...

چ جالب بیا خودمونم اکیپ شیم بر علیه اونا 

دارو دسته ی دهه های کمتر از هشتاد😅

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
نه بابا این بچه مچه ها اینجا گنگ واسه خودشون درست کردن میریزن دسته جمعی یکی رو گزارش میکنن میترکه&nb ...

خدا نکشتت🤣🤣🤣🤣👊🏻

خب ما هم دورهمی تاپیک می زنیم ولی نمیریم بریزیم سر یکی بترکونیم اش من می ترسم نشستم سر جام یهو بزنن بترکوننم اینایی که تو می گی😐😐😐

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
چ جالب بیا خودمونم اکیپ شیم بر علیه اونا  دارو دسته ی دهه های کمتر از هشتاد😅

من خسته تر از این حرفام وقتی اینا پر قنداق بودن گنگ بازیامو کردم حالا مثلا عاقل و پخته شدم😀😀😁

بزرگترین دشمن هرکس خودشه