2777
2789
عنوان

اینجا کیا میتونن تعلیق کاربری کنن؟!🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 24 پست
خدا نکشتت🤣🤣🤣🤣👊🏻 خب ما هم دورهمی تاپیک می زنیم ولی نمیریم بریزیم سر یکی بترکونیم اش من می ترسم ...

خوب بترکونن فدای سرت حالا حقوقت قطع میشه؟چیزی که فراوونه کاربری

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منم نمیدونم شاید  اگه بود که بنظرم در جایگاه درستی نبود کی این هارو واسه نی نی یاری انتخ ...

سلام نه عزیزم اینطور نیست 

کدوم کاربری تون تعلیق شده بوده؟همین کاربری تون؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام نه عزیزم اینطور نیست  کدوم کاربری تون تعلیق شده بوده؟همین کاربری تون؟

نه بعد از تعلیق اون اینو ساختم ، اون یکی کاربریم بود ، بعدش بهتون‌ایمیل زدم‌و‌کاربریم برگشت ولی واسم سوال شد

نه بعد از تعلیق اون اینو ساختم ، اون یکی کاربریم بود ، بعدش بهتون‌ایمیل زدم‌و‌کاربریم برگشت ولی واسم ...

حتما علتی داشته شما داخل خصوصی کاربری قبلیتون رو ارسال کنید تا من علتش رو بهتون بگم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام نه عزیزم اینطور نیست  کدوم کاربری تون تعلیق شده بوده؟همین کاربری تون؟

سلام ببخشید تگتون کردم که رسیدگی کنیت به یه مورد

@حاجی_پشمااام ایشون همون طور که از ظاهر اسم کاربریشون معلومه خالی از یه ذره شعورن تو تاپیک اخرشون ناجور حرف زدن واقعا نمیتونین رسیدگی کنین؟

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
سلام ببخشید تگتون کردم که رسیدگی کنیت به یه مورد @حاجی_پشمااام   ایشون همون طور که از ظاهر ...

😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هووممم اره بخند عزیزم همیشه تو این حالت نمیمونی یه روزم اشکت درمیاد خخخخخخ  منم دارم به اون روزت میخندم قیافت دیدن داره

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
هووممم اره بخند عزیزم همیشه تو این حالت نمیمونی یه روزم اشکت درمیاد خخخخخخ    منم دارم به ...

جدی ینی انقد برات مهمم😂😂

ب حرف گربه سیاه بارون نمیاد خانومی...اشک منم ن ب حرف ت ن ب گنده تر از این چیزا در نمیاد..حالا ت هی بسوز😆😂🤣

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪