2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 84 پست
سرمایه دوستتون چقد بود چقدش کرده توی بورس 

دوست شوهرمه فكر كنم سي تومن اورده بود سال پيش البته الانها دقيق نميدونم چقدره اما همسرم ميگفت حدوداي ١٢٠-١٥٠ تومن شده

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
بخشی از پول ما هم وام بود .. البته نه همش  خیلی حرص میخوریم چندرغاز حقوق میگیریم میدیم برای و ...

برا کارمندا سخته، شوهر من کارمنده😁

بهش گفتم فکر شغل دوم باش که منم دیگه پول بهت نمیدم، خود دانی، بورس نشد کار دیگه، مرد باید زرنگ باشه. 

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار من و شما نیست اونا پارتی دارن تو شرکت ها و محافل اقتصادی خبر دارن مثلا فردا و پسفردا بازار سبز ...

اها اخه خيلي اين اصطلاح نوسان گير رو شنيدم نه دوست شوهرم ميدونم پارتي نداره در اين حدها نيست

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
بله خوب  هر خبری روی بورس تاثیر می زاره شما اگر روانشناسی بورس رو مطالعه کنید  می تونید تش ...

راستش من در حد شما اطلاعات ندارم

فقط عرضه اولیه میخریدم و میفروختم کمی سود میداد

ولی یدونه سهم پترول خریدم البته با مبلغ کم

اما خب تو ضرر 41 درصده

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
 برا کارمندا سخته، شوهر من کارمنده😁 بهش گفتم فکر شغل دوم باش که منم دیگه پول بهت نمیدم، خود د ...

من اینجوری به شوهرم بگم همچین بهش برمیخوره

میگه اصلا نمیخام پولتو

منت میزاری و اِل و بِل 😁

کار من و شما نیست اونا پارتی دارن تو شرکت ها و محافل اقتصادی خبر دارن مثلا فردا و پسفردا بازار سبز ...

آره الان بازار به نفع حرفه ای ها هست، نه مثل ما که شش ماهه الاف یه سهمیم. 

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
من خودم تو بورس نيستم از همون وقتي كه تو اتوبانها و خيابونها همه جا بيلبورد بورس و كارگذاري ها رو دي ...

اون نوسان گیری میکنه. هرکسی نمیتونه این کار رو کنه. صمن اینکه روزهایی که شاخص خیلی میریزه اصلا نمیشه نوسان گیری کرد چون ممکنه توش گیر بیفتی  و نتونی نقد کنی. 

هی گول همینو خوردیم.من الان یه ساله تو بورسم ۴ تومن تو ضررم.همون روز اول طلا خریده بودم اینقد صرر نم ...

نه بورس وقتی ب گرده یکی دوماهه صررها جبران میشه بقبه ش میشه سود.

الان که میبینی هر کی طلا خریده بوده هم داره ناله میکنه طلا اومده پایین ضرر کردن