2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 84 پست
چی بگم والا ایشالله که سود کنین  خیلیا زندگیشون و از دست دادن مردم زمین و خونه کذاشتن تو بورس&n ...

برا ما وام بود، تقصیر شوهرم بود ندانسته عمل کرد، بس که ساده ست، پولای منم به باد داد،  واقعا الکیه حالا که هیچ تحلیلی درست در نمیاد. 

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا ما وام بود، تقصیر شوهرم بود ندانسته عمل کرد، بس که ساده ست، پولای منم به باد داد،  واقعا ال ...

عزیزم تقصیر شوهرت نیست تقریبا همه ادم ها گول خوردن کی بدش میاد پولش زیاد بشه 

عزیزم به حرف کسی نمیشه اعتماد کرد. اخه وقتی کامل قرمزه چطوری میخواد سود کنه. اکه به نوسان گیری هم با ...

چرا .. اونا که خبر رانتی بهشون میرسه اتفاقا خوب میبرن

دقت کرده باشین این چند ماه ، اینجوری بوده که دو روز + میشه ده روز منفی

نوسانگیر میلیاردی میخره 

۱۰ درصد + کلییییی سود میشه 

نوسانگیره  همینا باعث میشن درست نشه بورس :/

جدا اصلا نوسان گير چي هست من همه اصطلاحات بورسي برام عجيبه خوب بفيه هم نميتونند اينكار رو بكنند كه انقدر ضرر نكنند؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
برا ما وام بود، تقصیر شوهرم بود ندانسته عمل کرد، بس که ساده ست، پولای منم به باد داد،  واقعا ال ...

بخشی از پول ما هم وام بود .. البته نه همش 

خیلی حرص میخوریم

چندرغاز حقوق میگیریم میدیم برای وام .. وامی که تو بورس از دست رفته و چیزیش نمونده .. فقط قسطش مونده 

خیلی سخته درک میکنمت 

بنظرتون من یه مقدار پول دارم و دیدم بلند مدته بزارم توی بورس برای ۵ سال دیگه

من میگم طلا.الان تو پایین ترین رنجشه....دیدت هر موقع باشه حداقل خیالت راحته مشتریش هست .میتونی در لحطه بفروشی.

یهوویی سهام رو میبندن .ممکنه چند ماه بسته باشه نشه هیچ کار کرد ...ولی طلا همه چی تصمیم گیریش با خودته

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
استادی که من پیشش کلاس بورسرفتم گفت معمولا 6 ماه قبل تا 6 ماه بع از انتخابات ریاست جمهوری  بورس ...

یا خدا😂😂😂😂

شش ماه بعد انتخابات، پس پولمون که صفر میشه هیچ یه چیزی هم بدهکار میشیم 

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
پولمو که لازم ندارم تا ۳ ۴ سالی ولی در کل جای خوبیه برای سرمایه گزاری

فکر میکنم بتونید روش حساب کنید 

البته خرید طلا ریسکش کمتره 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
جدا اصلا نوسان گير چي هست من همه اصطلاحات بورسي برام عجيبه خوب بفيه هم نميتونند اينكار رو بكنند كه ا ...

کار من و شما نیست

اونا پارتی دارن تو شرکت ها و محافل اقتصادی

خبر دارن مثلا فردا و پسفردا بازار سبزه . امروز میخره بعد دو روز مثبت خوردن میفروشه

کلا ۱۰ درصد سود میکنه 

ولی ده درصد از پول میلیاردی ، خودش میشه صدها میلیون سود 

والا تا قبل اینم ربطش میدادن به انتخابات امریکا انتخابات امریکا و خود ایران هردوباهم قشنگگگگگگ پول ...

بله خوب  هر خبری روی بورس تاثیر می زاره شما اگر روانشناسی بورس رو مطالعه کنید  می تونید تشخیص بدین  که چه زمانی باید  خرید و فروش کنین چون رفتار هیجانی مردم روی بورس خیلی تاثیر میزاره  بعد هم توی تکنیکال میگه تاریخ تکرار میشه  شما اگر بورس رو در زمان 6 ماه آخر ریسجهمهور های قبلی برسی کنید میبینین  که اوضاع مثل همین  الان بوده