الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرتون من یه مقدار پول دارم و دیدم بلند مدته بزارم توی بورس برای ۵ سال دیگه
من میگم طلا.الان تو پایین ترین رنجشه....دیدت هر موقع باشه حداقل خیالت راحته مشتریش هست .میتونی در لحطه بفروشی.
یهوویی سهام رو میبندن .ممکنه چند ماه بسته باشه نشه هیچ کار کرد ...ولی طلا همه چی تصمیم گیریش با خودته
چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
پولمو که لازم ندارم تا ۳ ۴ سالی ولی در کل جای خوبیه برای سرمایه گزاری
فکر میکنم بتونید روش حساب کنید
البته خرید طلا ریسکش کمتره
کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻. بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
والا تا قبل اینم ربطش میدادن به انتخابات امریکا انتخابات امریکا و خود ایران هردوباهم قشنگگگگگگ پول ...
بله خوب هر خبری روی بورس تاثیر می زاره شما اگر روانشناسی بورس رو مطالعه کنید می تونید تشخیص بدین که چه زمانی باید خرید و فروش کنین چون رفتار هیجانی مردم روی بورس خیلی تاثیر میزاره بعد هم توی تکنیکال میگه تاریخ تکرار میشه شما اگر بورس رو در زمان 6 ماه آخر ریسجهمهور های قبلی برسی کنید میبینین که اوضاع مثل همین الان بوده