2777
2789
عنوان

مامانایبا تجربه بشتابید....

74 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من پسرم ۳سالشه و خیلی تو خونه ایم زیاد تو محیط باز نمیریم تابستون یه چند ساعتی میرفتیم طبیعت ولی الان که همش تو خونه ایم نگران ویتامین های بدنشم خانومایی که ویتامین میدن میشه بگن از چه شربتی یا محلولی استفاده میکنن و البته نتیجه شم گرفته باشن

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شربت ایمونس میدم هم سیستم ایمنی قوی میکنه هم همه ویتامین هارو داره

تاثیرم دیدین

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
من سانستول زینک پلاس میدم دو ماهی یدونه قرص ویتامین D به پسر کوچکم آهنم میدم به بزرگه هر از گاهی م ...

چن سالشه پسرتون

بزرگه چهار سال و ده ماهشه کوچکه یک سالو ده ماه

خداحفظشون کنه .کمتر مریض میشن اشتهاشون خوبه؟

خداحفظشون کنه .کمتر مریض میشن اشتهاشون خوبه؟

ممنون گلم همینطور گل پسره شمارو.رو اشتهاش که خیلی تاثیر خوبی داشته کلا پسر بزرگم خیلی کم اشتها بود الان منظم این مدل سانستول رو میدم خیلی اشتهاش عالی شده مریض هم نشده راستش خودمو همسرم کرونا گرفتیم حدود سی روز پیش با اینکه با بچه ها تو خونه بودیم همش پسر بزرگم که خداروشکر اصلا مریض نشد کوچکه هم در حد اینکه ۲۴ ساعت تب کرد و دو روز هم بی اشتها بود 

تعریف ایمونیس رو هم از برادرشوهرم شنیدم براشون هم آورد ولی به پسر بزرگه من نمیساخت وقتی میخورد دل درد و بیرون روی میگرفت دیگه نگرفتم البته کوچکه مشکلی نداشت باهاش

ممنون گلم همینطور گل پسره شمارو.رو اشتهاش که خیلی تاثیر خوبی داشته کلا پسر بزرگم خیلی کم اشتها بود ا ...

بلا به دور حتما منم تهیه میکنم میدم به پسرم تو این وضع و اوضا فکرم فقط پیش پسرمه کم اشتها هس میوه جات نمیخوره بیرون نمیریم که نور خورشید بخوره فقط چیز مغذی که میخوره شیره ولی میترسم مریض بشه

بلا به دور حتما منم تهیه میکنم میدم به پسرم تو این وضع و اوضا فکرم فقط پیش پسرمه کم اشتها هس میوه جا ...

ممنون گلم

هر چی بزرگتر بشه بهتر میشه غذا و میوه خوردنش این مولتی ویتامینهام موثره

ممنون گلم هر چی بزرگتر بشه بهتر میشه غذا و میوه خوردنش این مولتی ویتامینهام موثره

والا نگرانم میگم میوه که نمیخوره حداقا از این شربتا بخوره بازم ممنون که وقت میزاری🌷♥️