2777
2789

چهار ده سالم بود ازدواج کردم به زور خانواده 

تک فرزند بودم البته فرزند خوانده از پدر مادر که خیری ندیدم چون هیچ وقت درکم نکردم چهارده سالگی وقتی گفتن ازدواج کن تنها چیزی که از ازدواج تو ذهنم بود این بود که شوهر میکنم آرایش میکنم به دوستام پز میدم 

چون تو جامعه هم نبودم هیچی از شوهر داری و خیانت اینجور چیزا نمیدونستم 

شوهرمم به خاطر پول پدر خواندم جلو اومده بود واصلا دوس داشتنی در کار نبود 

سال اول دوم با دعوا و تحقیر شدن من گذشت 

بعد کم کم با دیدن زندگی بقیه یواش یواش منم یاد گرفتم خودمو یکم تو دلش جا کنم 

اما نشد خواستم طلاق بگیریم  رفتم دادکاه  اما نزاشتن 

شوهرمم انگار یه تلنگری شد آروم آروم بهم توجه نشون داد 

تا اینکه عروسی کردیم 

تا اونموقع که چهار سال نامزد بودیم چیزی از شوهرم ندیدم یعنی خر بودم اهل کنکاش نبودم خودمم بچه بودم چیزی از خیانت نمیدونستم 

یه روز بعد تولد پسر اولم تو جیبش کا‌...ندوم و قرص تاخیری که دوتاش مصرف شده بود پیدا کردم 

گفت دوستم داده تو خونه استفاده کنم منم ساده باور کردم 

حالا کارش تو ایروانه 

اینستاش رو نصب کردم رو گوشی خودم 

قبلا هم رقته بود نایت کلاب کلی دعوامون شد اما بخشیدم قول داد همیشه آنلاین باشه و من هر وقت خواستم تماس بگیرم اما رفت و به قولش عمل نکرد 

تو اینستاش 

عک شوهرت ازون لیوه هاس 🤦‍♀️

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

خب

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی داشت مخ جاری دختر عموش رو بزنه درست روزی که قرار بود بیاد خونه همشو پاک کرد 

دسترسی به تلگرام واتساپش نداشتم اما وقتی اومد خونه اونا رو هم پاک کرده بود همه چیزش رو حتی از حافضه داخلی گوشیش 

فقط اونایی بود که قبل رفتن بود 

دیشب دعوای بدی داشتیم  گریه کرد که کاری نکردم اما اگه کاری نکرده چرا پس پاک کرده مگه چت دوتا سه تا مرد چی میتونه باشه که بخواد پاک کنه 

اصلا یه جوری شدم حتی نمیتونم گریه کنم انگار بیحسم 

نه راه پس دارم نه راه پیش 

چطور زندگی که با چنگ و دندون ساختم ول کنم برم 

وقتی من زنش شدم هیچی نداشت 

اونقدر تنهایی کشیدم تنها موندم تا اون بر ه پول در بیاره پیشرفت کنیم اون پیشرفت کرد اما زندگیم رفت 

حتی نمیتونم گریه کنم 

یه چیزی ته دلم میگه کاری نکرده دارم سر خودمو کلاه میزارم ای خدا 😭😭😭اگه کاری نکرده چرا پس پاک کرده

ساسیت شونه ،،دست پیش میگیرن پس نیفتن...پعنی چی زد بیرون گفت برو به کی .....،

از خونه رفت 

گفت تو هم برو با هر کی دوس داری رابطه داشته باش 

شبش یه جور گریه میکرد انگار من خیانت کردم بهش اون بیگناهه 

اصلا حس هیچی رو ندارم نمیدونم چرا اینطوری شدم ولی انگار اتفاقی نیوفتاده 

از خونه رفت  گفت تو هم برو با هر کی دوس داری رابطه داشته باش  شبش یه جور گریه میکرد انگا ...

میدونم...متاسفانه سن کم ازدواج کردی از اول بی تجربه بودی..اونم از این بی تجربگی سو استفاده کرده...

من شوهرم هر کاری میکنه..مثلا با دوستاش زیاد میره بیرون،.،خرج خانوادشو میده و ...،،هر وقت اعتراض میکنم  اون کولی بازی درمیاره و قهر میکنه تا دو سه هفته

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹

از مردی که میاد دختر ۱۴ ساله رو میگیره انتظار چی داری عزیزم؟؟

آدم نرمال که این کارو نمیکنه

تو هم سعی کن مهارتی یاد بگیری یا درسی بخونی که پس فردا که افتاد دنبال یه ۱۴ ساله دیکه حداقل بتونی خودتو مدیریت کنی...

میدونم...متاسفانه سن کم ازدواج کردی از اول بی تجربه بودی..اونم از این بی تجربگی سو استفاده کرده... ...

من اونقدر این مسائل رو دیدم که اینا دیگه واسم عادی شده 

خدایا این چه زندگی بود آخه 

تو که میدونستی من کسی رو ندارم 

من اونقدر این مسائل رو دیدم که اینا دیگه واسم عادی شده  خدایا این چه زندگی بود آخه  تو ک ...

😔  خدا به دلت آرامش بده

دو بچه داری؟

کلا مردی که خیانت میکنه درست بشو نیست...خیلیییی خیلییی کم هستند مردهایی که عوض بشن و آدم بشن

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹

شوهر من هروقت گند میزنه و من میفهمم به من انگ روانی و مریض و شکاک میزنه😏حتی مدرک رو میکنم میگه تو دیوونه شدی🙄 بعد که میبینه راهی جز اعتراف نداره موش میشه. شماهم عذاب وجدان نگیر.اگر کاری نکرده بود دلیل نداشت پاک کنه.دنبالش هم نرو.اگر واقعا پاک باشه معلوم میشه.مگه نمیگی هکش کردی؟تو این چند وقت که نیست کنترل کن ببین چیکار میکنه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی