عزیزم زیگیل علتش ویروس hpv هست و واگیر داره و از کسی یا حایی گرفتی و ممکنه پخش بشه و به دیگران هم منتقل بشه اولین و بهترین درمانش فریز یا کرایوتراپی هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم دستام میخچه دوتا داشت یعنی وقتی دراومدن دستم یه بندانگشت سوراخ شد. برو عطاری یا داروخونه بگو دارو میخچه میخوام بهت میدن مثل روغن مانند با چوب کبریت بچکون روشون بعد خیلی میسوزه هی در روز چندبار بزن خوب میشی
عزیزم زیگیل علتش ویروس hpv هست و واگیر داره و از کسی یا حایی گرفتی و ممکنه پخش بشه و به دیگران هم من ...
عزیزم میشه سوال منم جواب بدین . من قبلا قسمت کشاله رانم مولوسکوم داشت که یه بار فریز کردم و لی بعد یه بار در اومد و خودش رفت خداروشکر . به نظرتون ویروسش کلا از بدنم خارج شده ؟ الان یکسال گذشته
😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅♀️