2777
2789
عنوان

چرا دستام میخچه میزنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 40 پست
اگه متخصص پوستید ، بفرمایید لطفا زیگیل چرا میزنه انقد دستام

عزیزم زیگیل علتش ویروس hpv هست و واگیر داره و از کسی یا حایی گرفتی و ممکنه پخش بشه و به دیگران هم منتقل بشه اولین و بهترین درمانش فریز یا کرایوتراپی هست 

حلالم کنید و خدانگهدار   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبعم گرم و خشکه ها

من شنیدم از طب سنتی که سودای خون زیاد میشه میخچه میزنه من دخترم پاش هی میزد یه مدت فست فود رو حذف کردیم بهتر شدالبته گوجه هم میتونی ببندی خیلی خوبه

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ راحت باشید من اشتباه کردم اینجا مشاوره دادم جاش نیست اینجا گاهی یادم می ره این ...

مرغ شمام یه پا داره نیازی به متخصص نیست یه سرچ کنن میفهمن هست

گویند خدا همیشه با ماست.ای غم؛نکند خدا تو باشی؟!
میخچه‌س عزیزم، دکترم میگه میخچه‌س ، ریشه داره

من خودم دستام میخچه دوتا داشت یعنی وقتی دراومدن دستم یه بندانگشت سوراخ شد. برو عطاری یا داروخونه بگو دارو میخچه میخوام بهت میدن مثل روغن مانند با چوب کبریت بچکون  روشون بعد خیلی میسوزه هی در روز چندبار بزن خوب میشی

عزیزم زیگیل علتش ویروس hpv هست و واگیر داره و از کسی یا حایی گرفتی و ممکنه پخش بشه و به دیگران هم من ...

عزیزم میشه سوال منم جواب بدین . من قبلا قسمت کشاله رانم مولوسکوم داشت که یه بار فریز کردم و لی بعد یه بار در اومد و خودش رفت خداروشکر . به نظرتون ویروسش کلا از بدنم خارج شده ؟ الان یکسال گذشته 

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️
عزیزم میشه سوال منم جواب بدین . من قبلا قسمت کشاله رانم مولوسکوم داشت که یه بار فریز کردم و لی بعد ی ...

بله وقتی نزده دیگه نیست مشکلی نیست مولوسکوم کلا جیز بی خطریه نگران نباشید 

حلالم کنید و خدانگهدار   
بله وقتی نزده دیگه نیست مشکلی نیست مولوسکوم کلا جیز بی خطریه نگران نباشید 

ممنون از پاسختون 💟

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️