2777
2789
من سیاه دانه و هلیله سیاه  شبها با آب میخورم گاهی هم گزنه چون پیش دیابت دارم مخصوصا وقتی خیر ن ...

سیاه دانه صب ب صب منم میخورم حدیث داریم براش امام صادق وپیامبر گفتن فقط جلوی مرگو نمیتونه بگیره یعنی برای همه بیماریها جواب میده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا خودم نمیخوام برا شوهرم ولی هلیله اسیاب نمیشه نمیدونم بااب بدم بخوره یانه

من آماده شو دارم خوب بده بیرون آسیاب کنن یا اگه خودت داری آسیاب کن 

ولی خیلی گزه من برا سیاه شدن موهام میخورم ایشالله که نتیجه شو ببینم 

من آماده شو دارم خوب بده بیرون آسیاب کنن یا اگه خودت داری آسیاب کن  ولی خیلی گزه من برا سیاه ش ...

ایشالا که نتیجه میده شوهرمن گیر داده بااب بده بخورم نمیدونم چیکارکنم🤦

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍

خداوکیلی الان یه ساله من و خانوادم با همین داروهای سنتی و گیاهی از کرونا درامان موندیم ..هر کسی هم از اطرافیان مشکوک به کرونا میشه سریع با چند تا توصیه صحیح و سالم میشه

حتی تنگی نفس رو با بخور دادن برطرف میکنیم الحمدلله

نه نمی شه عزیزم اگه می خوای تاثیرگذارباشه باید به صورت پودر ته زبان بریزی که حتما باگلو درتماس باشه ما از اول کرونا هر۱۰ شب یه بارمصرف می کنیم مثل واکسنه خداروشکر هرکدوم که خوردیم تو خانواده باوجود برخوردبافردمبتلا نگرفتیم یا بده بیرون آسیاب کنند یا آماده شو ازفروشگاههای اینترنتی یانماینده های طب اسلامی شهرتون یاعطاریهای معتبر بگیر ضمنا برای باردار منع مصرف نداره این اندازه ای که برای پیشگیری ودرمان کروناسفارش شده

خوبه انقد خودشونو جر دادن ک نکنید ازاینکارا اونوقت انگار ن انگار :/

مگه داروئی براش ساخته شده یاواکسنشوزدند ماخبرنداریم  بالاخره بایدسیستم ایمنی بدن روتقویت کرد چی از این بهتر ومجربتر

عزیزم کسی ک این دارو رو پخش می‌کرد دستگیر کردن. مردم رو داشت میکشت  اینکه واکسن نیاوردن دلیل ن ...

کاری به اون نداریم این حدیث امام کاظمه  اون یاروهم که گرفتندفقط به خاطر مداخله درکارپزشکا وکساد کردن کارداروخانه ها وپزشکا بود دیگه اینوهمه فهمیدند

یبار گفتن تایید شده روزی یه حرفی میزنن اخرشم نفهمیدیم بخوریم یانخوریم 

نه مطمئن باش عزیزم سرچ کن همینجا تجارب کاربران یا کامنتهای مردم درسایرسایتها هیچوقت وزارت بهداشت ومافیای پزشکی وداروتایید نمی کنندکه نونشون آجرمی شه

اسطخودوس بهارنارنج اویشن دارچین زنجبیل هرچی ک فکرشو بکنی این بلده هسته گیلاس مغزشومیخوره دم گیلاس وب ...

بعضی دمنوش ها دارو هستن لذا نباید سرخود استفاده کرد یعنی در دراز مدت اثر سوء میذاره مثل گرمی بیش از حد کبد و...

پس بدون مشورت طبیب وپزشک سنتی استفاده نکنید خصوصا دوران بارداری وشیر دهی