2777
2789
عنوان

خفت گیری. اگه شما بودین چیکار میکردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 47 پست
من اون لحظه لالمونی میگیرم و بدنم خشک میشه سرمم گیج میره  تجربه ی مشابه داشتم یکی میخواست نصف ...

میشه اگه واست ناراحت کننده نیست توضیح بدی اصلا چرا اینطور شد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی میخوام درددل کنم یا دلم گرفته باشه میام اینجا

من برعکس تو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چه خوب،،من از تنهایی میام اینجا الانم که شوهرم نیست فقط با نینی سایتیا درد دل میکنم

کلا تو زندگیم اخل دردو دل نیستم 

سعیم نکردم با جال خرابیام اینجا بیام اصن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

میشه اگه واست ناراحت کننده نیست توضیح بدی اصلا چرا اینطور شد؟

ببین ساعت ۱۰ اینای شب بود بعد زمستونم بود سرررد من و مامانم تو خیابون داشتبم راه میرفتیم از شانس ما چراغ خیابونم مشکل داشت نورش کم بود 

یه لحظه مامانم رفت کوچه ی اونور تر یه مغازه بود اونو ببینه کلا جدا شدیم از هم 

بعد کوچه ام خلوتاااااا سگ پر نمیزد 

یهو دیدم دوتا دست حلقه شد دور کمرم سعی داشت خودشو نزدیک کنه بهم منم از ترس بدنم شل شده بود حتی نمیتونستم جیغ بزنم برگشنم دیدم یه پسر هیکلی قشنگ نررره غول بود محکم دستاشو فشار داده بود ب بدنم داشتم خفه میشدم اصن واقعا واسه یه لحظه حس کردم مردم هیچ جارو نمیدیدم یه دیقه تو همون حالت و مقاومتای من سپری شد دیدم مامانم با دمپایی افتاده دنبال پسره 

فحش میداد داد میزد دمپایی پرت میکرد

البته هیچکس تو خیابون نبود پسره ام پاشو گذاش به فرار یهو غیب شد نفهمیدیم کجا رفت 

خلاصه  ک واقعا تجربه ترسناکی بود قشنگ مرگ رو تجربه کردم هنوز ک هنوزه کسی تو خیابون بهم نزدیک میشه دست و پام میلرزع خداروشکر میکنم اتفاقی نیفتاد پسره حالت طبیعی نداشت مست بود 

ببین ساعت ۱۰ اینای شب بود بعد زمستونم بود سرررد من و مامانم تو خیابون داشتبم راه میرفتیم از شانس ما ...

اوه 😑

اره دقیقا همه میگن ما جیغ و داد میکنیم ولی اکثرا شوک میشن