2777
2789
عنوان

خفت گیری. اگه شما بودین چیکار میکردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 47 پست

من اون لحظه لالمونی میگیرم و بدنم خشک میشه سرمم گیج میره 

تجربه ی مشابه داشتم یکی میخواست نصف شب بهم تجاوز کنه تو خیابون اصلا یه لحظه انگار تو این دنیا نبودم حتی توان داد زدنم نداشتم ک خداروشکر ناموفق موند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب توی تایپیکاهستی،تو تایپیک منم بودی منم مثل تو دارم معتادش میشم

نشو اصلا خوب نیس 

من وابستگی ندارم بخام میتونم نیام اما واقعا خودم خستع شدم زیاد اینجا بودم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بند کیفمو میندازم دور گردنش جونش دراد مردک باغ وحشی😑 یه مشتم میزنم تو دماغش😑 البته در واقعیت احت ...

اتفاقا یکی این کار رو کرده بود انداخته بود بند کیفو گردن یارو ولی اون ماشینو نگه نداشته بود تعادل ماشبن از دست میره تصادف میکنه دو تاشون میمیرن

اتفاقا یکی این کار رو کرده بود انداخته بود بند کیفو گردن یارو ولی اون ماشینو نگه نداشته بود تعادل ما ...

عاقا من زیاد اسنپ میگیرم نترسون منو😬

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️