2777
2789
عنوان

اگه امشب قرار باشه آرزوتون برآورده شه چه آرزویی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 114 پست
یه دختر ۱۴ ساله دارم می دونم اقتضای  سنشه ولی دیگه بیش از حد اذیت می کنه و‌ رندگی رو به کا ...

شماره ی روانشناس تلفنی بهت میدم خیلی کارش خوبه ازتم ممکنه پول نگیره باهاش صحبت کن اول بهش پیام بده بگو از طرف منی درخواست دوستی بده برات بفرستم 

برات میخونم گلم😘منم مجردم ولی خب هنوز سنم کمه خواستگار ندارم😑💔

ای جان دلم اگر خواستی شماره ی روانشناس میدم تلفنی راهنماییت میکنه فقط قبلش یه پیام بهش بده 

درخداست بده شمارشو بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای عزیزم به خودت برس شاد زندگی کن زندگی که فقط بچه نیست

شوهرمم همینو میگ منم حدود یکسال پیش یه بچه از پرورشگاه ب فرزندی قبول کردم الانم خیلی خوشم با پسرم و شوهرم

واقعا؟ اگ برم تهران حتما سر میزنم

والا من تعریفشو زیاد شنیدم شنیدم خیلی دقیق بررسی میکنن علت نازایی رو و اکثرا جواب میگیرن 

بیمارستانش خصوصیه و دو نفر از اطرافیانمون با آی وی اف تو ابن سینا دوقلو بچه دار شدن ولی نمیدونم مشکل از زن بوده یا مرد 

تو گوگل سرچ کن سمت خیابان شریعتیه کلا مخصوص ناباروریه