2777
2789
عنوان

اگه امشب قرار باشه آرزوتون برآورده شه چه آرزویی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 114 پست
خداوند دلت رو بی غم کنه چه مریضی داری؟البته اگر دوس داری بگو

10 ساله که زایمان کردم پسرم فوت شد خودم هم رحمم پاره شد بماند که عمل کردمو هرچی زجر کشیدم. الان ده ساله درگیر عفونت هر دارو گیاهی شیمیایی استفاده کردم جوابگو نیست دیروز زنگ زدم شوهرم گفتم خودمو میکشم اینقدر اعصابم خراب بود. کسی مثل من نیست تا ازش بپرسم ببینم پیش کدوم دکتر برم که جواب بگیرم😭

جهان هر کس به اندازه افکار اوست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما عزیزم مرسی از توجهت میشه شما هم به نیت من بخونی؟ ممنون میشم  منم برای شما دعا میکنم  ...

برات میخونم گلم😘منم مجردم ولی خب هنوز سنم کمه خواستگار ندارم😑💔

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️
چون ارزویی ندارم آرزو میکنم آرزو تو براورده بشه

ممنون مهربون⁦❤️⁩

کاش یه روز چشمامو باز کنم ببینم همونو که آرزو میکردم جلو چشمامه.آرامش آرامش آرامش ....
10 ساله که زایمان کردم پسرم فوت شد خودم هم رحمم پاره شد بماند که عمل کردمو هرچی زجر کشیدم. الان ده س ...

استرس و اعصاب خوردی برات سکه کدوم شهری عزیزم من اصفهان یه دکتر عالی میشناسم میتونم آدرس بدم بهت

کاش یه روز چشمامو باز کنم ببینم همونو که آرزو میکردم جلو چشمامه.آرامش آرامش آرامش ....
استرس و اعصاب خوردی برات سکه کدوم شهری عزیزم من اصفهان یه دکتر عالی میشناسم میتونم آدرس بدم بهت

ایلامم. آدرس بده عزیزم کاش تهران بود 

جهان هر کس به اندازه افکار اوست
10 ساله که زایمان کردم پسرم فوت شد خودم هم رحمم پاره شد بماند که عمل کردمو هرچی زجر کشیدم. الان ده س ...

ببخشید برات سمه