2777
2789
عنوان

اینا نشونه اوتیسمه؟

434 بازدید | 35 پست

ی پسر عمو دارم ۵ سالشه هنوز دوتا کلمه نمیتونه حرف بزنه کلاااا با‌گوشی بازی میکنه اگه گوشیو ازش بگیرن انقد جیغ میزنه که مختو  نابود میکنه معنیه کلماتو نمیفهمه مثلا نمیفهمه اتیش مبسوزونه نمیفهمه اب غرق میکنه  معنیه خطرناک و نمیفهمه واقعا نگرانشم مثلا میریم روستا میره وسط گله گاوا وایمیسه گاواام همه هلندی از این خیلی گنده ها عموم و زن عموم عین خبالشون نیس ولی من فکر میکنم اوتیسمه

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واع دوستم ۷ سالش بود اصلا نمیتوست حرف بزنه ببرید دکتر داداش من کوچکتره هم فارسی میحرفه و هم ترکی😱😱😱😱😱😱😱😱

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...

بله باید اطلاع بدی بهشون ببرن پیش پزشک و روان شناس

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
واع دوستم ۷ سالش بود اصلا نمیتوست حرف بزنه ببرید دکتر داداش من کوچکتره هم فارسی میحرفه و هم ترکی😱😱 ...

خواهر زاده من ۲ سالشه کامل حرف میزنه معنیه حرفارو میفهمه این عین‌ه حیوونه هییییچی نمیفهمه

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
خواهر زاده من ۲ سالشه کامل حرف میزنه معنیه حرفارو میفهمه این عین‌ه حیوونه هییییچی نمیفهمه

عین حیوونه؟

قشنگم ما حق ندارم دیگران رو اینطوری خطاب کنیم مگه نه؟؟؟

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
بله باید اطلاع بدی بهشون ببرن پیش پزشک و روان شناس

والا میترسم بگن ب توچه

ارتباط چشمی داره؟؟؟ کلا با هم سن و سالاش بازی میکنه؟؟

با پدر و  مادرش هم نمیتونه حرف بزنه؟؟؟

درکش که مشکل داره

به خط صاف علاقه داره؟؟ خیلی از بچه های اوتیسم ها عاشق خط صافن مثلا اسباب بازی ها رو به ترتیب پشت سر هم میچینن. 

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

داداش منم کامل حرف میزنه اوتیسم هست دوستم ۷ سالش بود هیچی ننیفهمید مثلا میومد کنار چشم یکیو میگرفت میکشید تا یک ماه کبود میموند مدیر هم نمیتونست بهش چیزی بگه چون هیچی نمیفهمید 

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...