2777
2789
عنوان

بچه ها دوربین مخفی تو ماشین

174 بازدید | 8 پست

دوربین خیلی خیلی ریز که با چشم دیده نشه

تو اتاقک پشتی ماشین کجاش میشه نصب کرد که دید کامل به وقایعی که تو اتاقک پشت میفته داشته باشیم؟؟

اصلا کوچکترین دوربین مخفی چه اندازه ایی هست؟

و لای درای ماشین 

کجای اتاقک پشتی میشه نصب کرد

بنظرتون به کل زاویه ها دید داره همچین دوربینی اگر وجود داشته باشه؟

و اینکه سیم دارن یا نه؟

ما یکی خریدیم خود دوربین ریز هست ولی خب سیم داره و برلی اینکه همیشه فیلم بگیره باید به برق وصل شه. همسرم بیشتر تو جریان جزییاتش هست فکر کنم ی بار ازش پرسیدم گفت بدون برق تا چند ساعت فقط فیلم میگیره. البته ما میخواستیم تو ساختمان نصب کنیم

ما یکی خریدیم خود دوربین ریز هست ولی خب سیم داره و برلی اینکه همیشه فیلم بگیره باید به برق وصل شه. ه ...

عزیزم توی ماشین اگه نصب بشه دیده میشه؟؟

مثلا طرف همش چک کنه سقف و درز مرزای ماشین رو

دیده میشه؟؟

مثلا اندازه چیه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توی ماشین اگه نصب بشه دیده میشه؟؟مثلا طرف همش چک کنه سقف و درز مرزای ماشین رودیده میشه؟؟مثلا ا ...

دوربینش ی مربع یک سانت در یک سانته. بستگی داره کجا نصب کنی ی جا نصب کنی  که جلب توجه کنه یا طرف تیز باشه و زیاد بگرده اره. ولی هر چی فکر میکنم تو ماشین کجا میشه نصب کرد تو چشم نباشه و دید کامل داشته باشه جایی به ذهنم نمیاد اینی که ما گرفتیم سیم داره یعنی باید اون سیم ها رو ی جا جا بدی که فقط دوربین بیرون باشه. ی مدلهاشم هست اندازه ی سیم کارت بخوره هست .مدل های مختلفی هست سرچ کنی میاره