2777
2789
عنوان

اینا نشونه اوتیسمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 35 پست
ن اتفاقا بیشتر با جیغ حرف میزنه و همش بی قراره 

خب معنی ها رو که میفهمه😱

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی حرف نمیزنه ک نزدیک چهارسالشه🤦🏻‍♀️

نه خدایی نکرده ۱ درصد شاید داشته باشه چون معنی ها و میفهمه 😑

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...
😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑 به بچه طفلک میگی حیوون!!!!!!!!!!!!!!

منورم توهین نیس اینو میگم ک دیدید حیوون معنیه کلمات رو نمیفهمه اینم اونجوریه عزیزم انسان خودش ی نوع حیونه من توهین نکردم

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
سلام...حرکات تکراری داره؟ ارتباط چشمی چطور؟

کلاااا با گوشی بازی میکه هیچ بازی دیگ ای نداره

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
ارتباط چشمی داره؟؟؟ کلا با هم سن و سالاش بازی میکنه؟؟ با پدر و  مادرش هم نمیتونه حرف بزنه؟؟؟ ...

ن با همسناش ن اصلا نمیفهمه بازی چیه با پدر مادرشم حرف نمیزنه فقط گوشی بازی میکنه