ی پسر عمو دارم ۵ سالشه هنوز دوتا کلمه نمیتونه حرف بزنه کلاااا باگوشی بازی میکنه اگه گوشیو ازش بگیرن انقد جیغ میزنه که مختو نابود میکنه معنیه کلماتو نمیفهمه مثلا نمیفهمه اتیش مبسوزونه نمیفهمه اب غرق میکنه معنیه خطرناک و نمیفهمه واقعا نگرانشم مثلا میریم روستا میره وسط گله گاوا وایمیسه گاواام همه هلندی از این خیلی گنده ها عموم و زن عموم عین خبالشون نیس ولی من فکر میکنم اوتیسمه
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
بعد روانپزشک ارجاع میده به گفتار درمان و کاردرمانی
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
عین حیوونه؟ قشنگم ما حق ندارم دیگران رو اینطوری خطاب کنیم مگه نه؟؟؟
منطور از حیوون فهمشه ک مثلا حیوون چطور حرف مارو نمیفهمه خوب بد رو اینم اونطوره ن ک توهینکمم
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
داداش منم کامل حرف میزنه اوتیسم هست دوستم ۷ سالش بود هیچی ننیفهمید مثلا میومد کنار چشم یکیو میگرفت م ...
دوستت بیش فعال نبوده؟🤔
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
خواهر زاده من ۲ سالشه کامل حرف میزنه معنیه حرفارو میفهمه این عینه حیوونه هییییچی نمیفهمه
عین حیووونه؟؟؟
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
نه هیچی نمیفهمید اخرش بردن دکتر نه میتونست حرف بزنه نه یچیو بفهمه ولی الان اینجوری که شنیدم میگن به معاون میگه مگه چکارمییی اونم جیغ میزنع🤦♀️😂😂😂😂الان خعلی بزرگتر شده
(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...
خواهر زاده من ۲ سالشه کامل حرف میزنه معنیه حرفارو میفهمه این عینه حیوونه هییییچی نمیفهمه
😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑
به بچه طفلک میگی حیوون!!!!!!!!!!!!!!
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷