2777
2789
عنوان

وقتی نامزد کردید چه حسی داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 64 پست
مث الان من هرروز عاشقترم 

نمی ترسیدی

من خیلی میترسم تهش چی میشه😑

چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه  بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید  یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم  خداییش خیلی کیف میده ها  این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی  
بی حس بودم 

مگه میشه😐

من دارم از استرس میمیرم امتحانام  از دم افتادم

واییی خدا چتوری چاییی ببرم😐😐😐💔

چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه  بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید  یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم  خداییش خیلی کیف میده ها  این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان شما که تازه نامزد کردین یه سوال دارم ازتون. به نظرتون اختلاف قد زیاد تو زندگی خیلی مهمه اگر با نامزدتون یه همچین اختلافی دارین براتون عادی شده یا نه؟

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
مگه میشه😐 من دارم از استرس میمیرم امتحانام  از دم افتادم واییی خدا چتوری چاییی ببرم😐😐😐💔

اره میشه عزیزم 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

دوستان شما که تازه نامزد کردین یه سوال دارم ازتون. به نظرتون اختلاف قد زیاد تو زندگی خیلی مهمه اگر ب ...

مام اختلاف قد داریم 

من کوتاه ترم😂😐💔

مام اختلاف قد داریم  من کوتاه ترم😂😐💔

چقدر کوتاه تری آخه این مهمه وگرنه ۹۹ درصد خانوما از شوهرشون کوتاهترن خوب 😁

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
چقدر کوتاه تری آخه این مهمه وگرنه ۹۹ درصد خانوما از شوهرشون کوتاهترن خوب 😁

اون که اره

ولی خوب منم سنم کمه رشد میکنم خوب😂😂😂

فک کنم۱۰سانت

اون که اره ولی خوب منم سنم کمه رشد میکنم خوب😂😂😂 فک کنم۱۰سانت

اوه ده سانت که چیزی نیست خیلی هم عالی و اوکیه حتی به نظر من تو دیگه رشد نکن 😂 من منظورم اختلاف سی سانت اینا بود

اوه ده سانت که چیزی نیست خیلی هم عالی و اوکیه حتی به نظر من تو دیگه رشد نکن 😂 من منظورم اختلاف سی س ...

نه باید رشد کنم😂

وقتی کنارشم حس کوتاه بودن بهم دس میده😐😂💔

خ خوشحال بود.خ جنتلمن بود دلم میخواس بپرم بغلش کنم بوسش کنم😁

اما این کارا رو نکردما

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

رو ابرا بودم😁

😂😂😂😂

پس من چرا دارم غش میکنم از استرس😐