2777
2789
عنوان

شروع بلوغ

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از ۹ سالگی شروع شد ۱۲ سالگی هم پریود شدم قدم هم ۱۶۴ هست نگران نباش

فدات عزیزم خوبه اگه قدش کوتاه نمونه فقط نگران همینم وگرنه دیگه روند رشد دخترا همینه دیگه کاریش نمیشه کرد. خودم وقتی پریودم تو سیزده سالگی شروع شد خیلی روزای بدی داشتم نمیتونستم پریود رو تحمل کنم تا یک سال اول هر وقت پریود میشدم مثه افسرده ها میشدم 

فدات عزیزم خوبه اگه قدش کوتاه نمونه فقط نگران همینم وگرنه دیگه روند رشد دخترا همینه دیگه کاریش نمیشه ...

باید آماده اش کنی تا با این قضیه راحت کنار بیاد. از سال دیگه قشنگ براش توضیح بده. هر وقت هم پری شد محبتش کنید براش کادو بخرید. حتما پدرش کنارش باشه. نگران نباش 

روزی ۲  ۳لیوان شیر بهش بده. ماست و کشک و ارده وتخم مرغ محلی توی برنامه روزانه اش بزار  در ...

ممنون گلم. کاش می‌خورد بدغذا هم هست باباش قدش یک و هشتاد خودم یک و شصت یک و شصت و پنج بشه راضی ام ازین کوتاه تر بده

فدات عزیزم خوبه اگه قدش کوتاه نمونه فقط نگران همینم وگرنه دیگه روند رشد دخترا همینه دیگه کاریش نمیشه ...

آره واقعا خیلی سخته برای دخترا تو اون سن کم من سینه هام که برجسته شده بودن نمیتونستم جلو کسی در بیام تو خونه لباسای گشاد میپوشیدم همه ش یه گوشه قایم میشدم😣

الان دوران سختیه برای دخترت مراقبش باش

برای قدش هم به نظرم نیاز به نگرانی نیست ولی اگه نگرانی بهتره با یه دکتر غدد مشورت کنی