2777
2789
عنوان

خدا هست و حواسش به بنده ش هست

82 بازدید | 8 پست

مشکلات و غم و غصه اینقدر زیاده که همه ما از زندگی ناامید و ناشکری و کفر میگیم

کافیه به خودمون بیاییم و ببینیم تا این لحظه که زنده هستیم چه نعمتهایی داریم که بقیه ندارند

سلامتی مهمترین نعمته 

پول مادیات و خونه و شغل و الی آخر 

پس...

همیشه برام سواله 

حواسش به اون بچه هایی آفریقایی گرسنه هم هست !؟

به بچه هایی که از بدو تولد دچار بیماری صعب العلاج هستنم هست!؟ 

به بچه هایی که بهشون تجاوز میشه و به قتل میرسن هم ست 

و.......!؟

اینا رو درک نمیکنم 

بدبختیای خودمو میگم امتحان اینا رو چی

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه برام سواله  حواسش به اون بچه هایی آفریقایی گرسنه هم هست !؟ به بچه هایی که از بدو تولد د ...

خدا تو قرآن گفته هر سختی بهتون میرسه عاملش خودتونید یا واضحتر بگم از گناهان زیاده 

خدا خیر مطلقه هیچوقت شر به بندش نمیرسه 

اون کودک گناهی نداره ولی از جانب پدرمادرش بوده 

هر چیزی حکمتی داره من حرف شمارو قبول دارم ولی خدا حواسش هست 

خدا تو قرآن گفته هر سختی بهتون میرسه عاملش خودتونید یا واضحتر بگم از گناهان زیاده  خدا خیر مطل ...

این حرفا درست نیست ‌پس بگو زمان اولیا خدا گناهکار بودن ک سختی میدیدن؟

یا پدرو مادرشون گناهی کرده بودن.

استدلالت کاملا اشتباه و غلطه 

درسته خدا خیر مطلق هست .

ولی هیچ کار خدا بی حکمت نیس

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
همیشه برام سواله  حواسش به اون بچه هایی آفریقایی گرسنه هم هست !؟ به بچه هایی که از بدو تولد د ...

خدا حواسش هست عزیزم.منتها ظلمی که انسان به انسان میکنه رو خداباید بیاد جواب پس بده.خدا به انسان عقل وقدرت انتخاب داد وقتی انسان خودش راه هلاکت وبدبختی رو درپیش میگیره وازحدود الهی تجاوز میکنه وانتخاب میکنه که حقوق مردم روبخوره خداچیکارکنه.خدایه روز حسابی گذاشته براجواب دادن ادمها.

این حرفا درست نیست ‌پس بگو زمان اولیا خدا گناهکار بودن ک سختی میدیدن؟ یا پدرو مادرشون گناهی کرده بو ...

بنظر من اولیای خدا برای امتحان الهی سختی داشتند ربطی به گناهان نداشته 

ولی ما آدما هرکس نسبت به ایمانش امتحان و سختی تو زندگی داره 

ولی عمده سختیها از گناهان انسانه 

بنظر من اولیای خدا برای امتحان الهی سختی داشتند ربطی به گناهان نداشته  ولی ما آدما هرکس نسبت ب ...

این ک درسته .

ولی هب انسان ها هم در معرض امتحانای سختت قرار میگیرن

نمیشه نسبت مطلق داد ک براس گناهان هست ...

خیلیاااا هستن گناهان کبیره میکنن یا حالا هر گناهی ک بترین مجازات را در پیشگاه الهی ممکنه داشته باشه ولی راست راست میگردن و زندگی خوبی دارن 

اینا همه حکمت خداست سختی و آسانی 

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین