چند ماه اجاره خونه ندادیم قرارداد به نام منه سفته بردن حکم جلب منو گرفتن هیچی هم نداریم خونه اجاره کنیم 6 روز وقت دادن تخلیه کنیم یه هفته هم هست شوهرم بخاطر بدهی گرفتن از همه طرف بدبختی میباره هرکی یه صلوات برام بفرسته خدا کمکم کنه راهی بذاره جلوم
خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
اوضا خیلی خرابه نه دیگه امیدی به ازادیش نیست باید بدهی پرداخت کنه باید تا اخر عمرش اون تو بمونه مگه اینکه یه خییری پیدا بشه
من پیش مادرم هستم با وجود اینکه پدرم زن داره و اصلا به مادرم کمک نمیکنه و مادرم خودش اوضا مالی خرابی داره مجبورم پیشش هستم
من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم
نمی دونم پیامم و می خونی یا نه،اما خداوند شوهرت و بابت ظلمی که به تو بچه ت کرد الان داره تنبیه میشه،از این فرصت استفاده کن و طلاقت و غیابی بگیر،یه کاری پیدا کن و با بچه ت زندگی کن
من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم