2777
2789

بچه ها من الان ۱۵ روزه تاخیر دارم ولی بعد ۸ روز بی بیم منفی بود میشه باردار باشم ؟ اینم بگم دارو مصرف کردم باید پریود میشدم وقتی دارو مصرف میکنم نهایت ۳ روز تاخیر دارم (قرص لتروزول وکلومیفن )

دوباره بی بی چک بزن💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره بی بی چک بزن عزیزم اگه منفی بود حتما به دکتر مراجعه کن. من تاخیر داشتم و ذوق کرده بودم که باردارم ولی بی بی منفی نشون داد رفتم دکتر گف تنبلی داری که خداروشکر حل شد 

منم 15روز عقب افتاده نمیدونم بخاطر شیردهی یا ...یک روز در میونم تست میزنم همش منفی میشه ولی باز استرس دارم  

لاکچری ینی دختروپسرت تولدشون یکی باشه                  96/7/8                                                                   99/7/8
منم تنبلی دارم ولی چون دارو مصرف میکنم باید سر وقت پریود بشم 

نه عزیزم بعضا اثر ساز نمیشن باز تاخیر پیدا میکنه که من در حین مصرف داروها رفتم دکتر که تاخیر کردم برام امپول پروژسترون داد گف تا ۱۰ روز اگه پریود نشی بارداری و پریود نشدم و باردارم. راستی گفتم پروژسترون برا حاملگی ضرر داره؟؟گف اصلا!برعکس باعث بقای جنین میشه. برا همین میگم حتما برو دکتر

منم 15روز عقب افتاده نمیدونم بخاطر شیردهی یا ...یک روز در میونم تست میزنم همش منفی میشه ولی باز استر ...

راسی بی بی چک دونه چنده؟من فک کنم ده خریدم دلم نمیاد تند تند استفاده کنم

راسی بی بی چک دونه چنده؟من فک کنم ده خریدم دلم نمیاد تند تند استفاده کنم

نه باو مگه ازمایش خون؟?

دو تومنه 

هرشب کارمون شده خرید بی بی چک   

لاکچری ینی دختروپسرت تولدشون یکی باشه                  96/7/8                                                                   99/7/8
نه باو مگه ازمایش خون؟? دو تومنه  هرشب کارمون شده خرید بی بی چک      

واااا من فک کردم ده تومن اخه با چیزای دیگه خریدم تعجب کردم اینجا مثلن میگن من پنج تا تاحالا زدم منفی بوده 

گفتم یعنی پنجاه میدن بی بی چک هعی میزنن