2777
2789
قرص بی ۲ رو نمی دونم چیه. به عنوان مخدر حساب میاد و تو ازمایش معلوم میشه یا با نسخه ی پزشکه؟ متاسفا ...

آزمایش مخصوص داره، داروی ترک هست که خودش اعتیاد آوره، سالهاست صبوری کردم و با سیلی صورتمو سرخ کردم و به هیشکی هیچی نگفتم، اما الان داره روی رفتار و حافظه و ... تاثیر میزاره، تلاشم بی فایده است😔

عزیرم پسرت میتونه خودش انتخاب کنه چون ۷سالش رد شده.بدون دلیل میگه بریم جدا بشییبم.شما میخوای جدا بشی ...

در واقع داره زورم میکنه، مهریه ام ۱۴ تاست! واسه همین راحت میگه ، بیماره بخدا، والا من و پسرم از سرش زیادیم، نمیدونه داره چه میکنه با سرنوشت خودش و بقیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمایش مخصوص داره، داروی ترک هست که خودش اعتیاد آوره، سالهاست صبوری کردم و با سیلی صورتمو سرخ کردم و ...

:(

عزیزم چه شرایط بدی. تصمیمتون جدیه برای طلاق یا فقط به عنوان تهدید گفته؟ خودت هم مایلی جدا شی؟

اگر بله در مقابل مهریه مثلا می تونی حضانت رو بگیری. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
عزیرم پسرت میتونه خودش انتخاب کنه چون ۷سالش رد شده.بدون دلیل میگه بریم جدا بشییبم.شما میخوای جدا بشی ...

نه خانومی، تا ۱۵ سالگی با پدره، مگه اینکه دادگاه تشخیص بده که بهتره با مادر باشه، بچه ام حتی از شنیدنش داره دق میکنه و گوله گوله اشک میریزه

در واقع داره زورم میکنه، مهریه ام ۱۴ تاست! واسه همین راحت میگه ، بیماره بخدا، والا من و پسرم از سرش ...

انشالله درست میشه.ولی اگه پسرت نخواد میتونه تو دادگاه بگه که میخوام با مادرم باشم.۷سالشم رد شده.حالا که سکه ارزون شده داره میگه.اگه مریصه که به فکر خودتو پسرت باش.

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن

عزیزم فرزند پسر قانونا بین هفت و پونزده حضانت با پدره. بعد پونزده می تونه خودش تصمیم بگیره. سرچ کن تو نت ماده قانونیش هست.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
:( عزیزم چه شرایط بدی. تصمیمتون جدیه برای طلاق یا فقط به عنوان تهدید گفته؟ خودت هم مایلی جدا شی؟ ا ...

من خیلی جنگیدم واقعا ، همش وعده میده، خسته ام کرده، دیگه الان منم راضیم والا به شرط داشتن بچه ام البته😔 متاسفانه انقدر به خودم اطمینان داشتم که هر مردی رو خوشبخت میکنم ۱۴ سکه مهریه زدم😢

عزیزم فرزند پسر قانونا بین هفت و پونزده حضانت با پدره. بعد پونزده می تونه خودش تصمیم بگیره. سرچ کن ت ...

اره میدونم و همین دردمه، من بدون پسرم و پسرم بدون من میمیریم😭😭😭😭😭😭😭

نه خانومی، تا ۱۵ سالگی با پدره، مگه اینکه دادگاه تشخیص بده که بهتره با مادر باشه، بچه ام حتی از شنید ...

مال قبلاا بوده.از یه وکیل بپرس بدونن پدرش مریصه و صلاحیت نداره و بچه ام نمیخواد با پدر باشه.حصانتشو میدن به شما و هزینه ی ماهانشو باید واریز کنه

من خیلی جنگیدم واقعا ، همش وعده میده، خسته ام کرده، دیگه الان منم راضیم والا به شرط داشتن بچه ام الب ...

همون چهارده تا هم الان پولش زیاده. داره بده؟

اگر پسرتون شما رو دوست داره و با پدرش رابطه ی بدی داره شاید همسرت بلاخره کوتاه بیاد، مخصوصا که میگی داروی ترک اعتیاد و... می خوره. به نظرم کوتاه نیا با وکیل حرف بزن شاید بتونی از همین وابستکی به داروی اعتیاد استفاده کنی. 

عزیزم فرزند پسر قانونا بین هفت و پونزده حضانت با پدره. بعد پونزده می تونه خودش تصمیم بگیره. سرچ کن ت ...

من خالم وکیله.تو پرونده هاش دیدم که میگم.دخترو ۱۰۰درصد مطمینم.پسرم وقتی خودش نخواد میتونه بیاد پیش مادر و برنگرده پیش پدر اونوقت مرد میره دادگاه برای بازگشت فرزند.اونجا بچه میتونه بگه که شرایط روحی خوبی پیش پدرش نداره.اونوقت مددکار با بچه صحبت میکنه و رای و میده.حرف شمام درست بود

انشالله درست میشه.ولی اگه پسرت نخواد میتونه تو دادگاه بگه که میخوام با مادرم باشم.۷سالشم رد شده.حالا ...

دیگه دارم پا روی قلبم میزارم و میخوام برم یه گوشه با پسرم در آرامش زندگی کنم، بخدا هیچی براش کم نزاشتم، بخدا بی لیاقته، براش بهترین بودم همیشه، خودش منزوی و تنهاست با خانواده اش هم قطع ارتباطه ، میخواد ما رو هم مث خودش بکنه، امیدم به اینه که دادگاه ببینه پسرم چقدر به من وابسته و  نسبت به اون بیخیاله

من خالم وکیله.تو پرونده هاش دیدم که میگم.دخترو ۱۰۰درصد مطمینم.پسرم وقتی خودش نخواد میتونه بیاد پیش م ...

امیدوارم جای امیدی باشه ، شماره خاله اتون رو میشه بدین؟ تهران هستن؟

مال قبلاا بوده.از یه وکیل بپرس بدونن پدرش مریصه و صلاحیت نداره و بچه ام نمیخواد با پدر باشه.حصانتشو ...

عزیزم من لیسانس حقوق دارم. قبلا برای فرزند پسر تا دوسال بود که سال ۸۲ قانونش عوض شد.

این ماده قانونیشه:

برای حضانت و نگهداری طفلی که ابوین او جدا از یکدیگر زندگی می کنند ، مادر تا سن هفت سالگی اولویت دارد و پس از آن با پدر است 

نظر خود بچه رو  برای دختر بعد نه سالگی و پسر بعد پونزده سالگی که به بلوغ رسیدن از نظر شرعی می پرسن.