2777
2789
دیگه دارم پا روی قلبم میزارم و میخوام برم یه گوشه با پسرم در آرامش زندگی کنم، بخدا هیچی براش کم نزاش ...

به خدااااااا درست میشه نگران نباش دلم واستون روشنه.واستون صلوات فرستادم فقط به فکر خودتونو پسرتون باشین.همینکه مریصی همسرتو ثابت کردی کارت رااااحت میشه

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من لیسانس حقوق دارم. قبلا برای فرزند پسر تا دوسال بود که سال ۸۲ قانونش عوض شد. این ماده قانون ...

انشالله مشکلشون حل میشه.مررسی از شمام واسه وقتی که گداشتین موفق باشین🌹

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن
همون چهارده تا هم الان پولش زیاده. داره بده؟  اگر پسرتون شما رو دوست داره و با پدرش رابطه ی بد ...

بله داره بده، بخدا زندگیمون مث دسته گله، داره تیشه میزنه به ریشه هممون، دعا کنین برام

بله داره بده، بخدا زندگیمون مث دسته گله، داره تیشه میزنه به ریشه هممون، دعا کنین برام

عزیزم امیدوارم حل بشه.

حتما با وکیل مشورت کن از وابستگیش به داروی ضد اعتیاد هم مدرک داشته باشی خوبه. ممکنه قاضی تشخیص بده مساله ی جدیه بچه رو بده به شما تمام تلاشت رو بکن. موفق باشی. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
انشالله مشکلشون حل میشه.مررسی از شمام واسه وقتی که گداشتین موفق باشین🌹

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.