2777
2789
عنوان

کرم پودر

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضدافتابه؟کرم پودر میخام گلم

هم ضد آفتابه هم کرم پودر عالیه خیلی سبکه مات هستش به تمام پوست ها میشینه اس پی افش هم ۱۰۰ هست

فقط یه ایرانی میتونه بعداز اینکه جواب آزمایشش رو گرفت و       سالم بود بگه:این همه خرج کردیم هیچیمون هم نبود😂😂😂  آقا اینایی که میخوان مشت بیارن از قبل ی ندا نمیدن که ما کف دست نبریم سنگ کاغذ قیچی بشه😂😂😂 توجه کردین وزارت بهداشت دیگه پیام نمیده سپردمون دست خدا😂😂

من aaven دارم

راضیم خیلیییی نرم و سبکه ولی گیر نمیاد

اینم بگم ماته اگر خشک نمیخوای ک هیچی

دوستم مپ بیوتی داشت اونم راضی بود

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
منم میزنم همیشه ابرسان و سرم عزیزم

خب کاری میکنی عزیزم زمانی که من استفاده نمیکنم از آبرسان احساس میکنم کرم نمیخوابه رو پوستم 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
اکه سبک میخواین بهتره به جای کرم پودر ؛موس بگیرین که خیلی سبکه و رو پوست حس نمیشه؛درین حد اکیه. کاو ...

یبار خاستم میبلین رو بخرم دو دل بودم بنظرت بخرم؟؟ موس و اسنسس چطورن؟؟ممنون دوستم اگ راهنماییم کنیم تعریف این سه تارو خیلی شنیدم

ممنون دوستم

🤍🦋

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یبار خاستم میبلین رو بخرم دو دل بودم بنظرت بخرم؟؟ موس و اسنسس چطورن؟؟ممنون دوستم اگ راهنماییم کنیم ت ...

موس یه چیزی سبک تر از کرم پودره برا استفاده ی روزانه که البته همون هم بهتره روزانه نباشه وچند روز یه بار باشه.خیلییی هم سبکه وکاور قابل قبولی داره.

موسِ اسنس ومیبلین هم هر دو خوبن.ولی میبلین کاور بیشتری داره فکر کنم.در کل شبیه ان ولی.