2777
2789
عنوان

شوهر اشغالم منو زد الان

| مشاهده متن کامل بحث + 2753 بازدید | 122 پست
🤭 این کلمه مرد تو پروفایلمه ی عده هوا برشون داشته نرم 

پروفت برا من باز نمیشه

خیلیا اینجا عکس مرد میزارن

عکسkfc رو گذاشتی؟؟

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی مرد هر غلطی میکنه شما خودتون‌مقصر میدونین؟؟؟؟!!!

بهش گفته ایشالا بخابی دیگه بیدار نشی... 

شما از کجا میدونین مقصر شوهرشه که داری همون یذره عذاب وجدانشم از بین میبری؟

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...

چرا به خانواده هم توهین میکنین؟

پدر و مادر منم همینطورن😞

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
تو ک تو پروفت زدی مَرد    

بخدا مرد نیستم :/ چ گیری افتادم 

اصلا موقع ساخت پروفایل روی این چیزها دقت نکردم 

الان خیلی دلم مخاد تغییرش بدم عکس بزارم شماها چجوری کردید من بلت نیسم

آره نباید یکی به دو میکردی و خودت شروع کردی گفتی بخوابی بیدار نشی...میتونستی سکوت کنی و در عوض چند روز بی محلی کنی این بیشتر از بحث کردن جواب میده

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
وا چ بی جنبه  خوبه حالا همه خانم هستیم  هنوز این حرفای پیش پا افتاده برای شما تابوعه؟؟؟

برو بشعور گمشو کثافت این مرد است جوابش ندین 

🌹 انسان نمیداند که خدا او را میبیند 🌹

من باشم جوری رفتاری میکنم که بخودش اجازه نده به خانواده ام توهین کنه چه ربطی به خانواده ها داره آخه شما هم بد حرف زدی قبل از اینکه کار به جای باریک و توهین برسه وقتی می بینید عصبانی هستید همون موقع دعوا رو کات کنید ی زمانی که آرومتر بودید صحبت کنید درباره اش نه مثل دوتا بچه یکی شما بگی یکی ایشون

اینه آینه نگفتید؟

😂😂😂😂😂👍👍👍👍👍👍

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر