2777
2789
عنوان

شوهر اشغالم منو زد الان

| مشاهده متن کامل بحث + 2753 بازدید | 122 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره خانواده هاااا نمیدونن خبر ندارن ندونسته کلی عن خوردن و خواب مرگ رفتن خو چه ربطی به اونا داره ...

😂😋😋😋😂😂😂😂😂😋😂😂😂😂😂😂😂😂😂😋😂😂😂😁😁😊😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😂😂😁😀😀😀😀😉😊😀😀😀😀😀😁😁😁😁😁😁😁😁😁😂😂😂😂😂😂😂😂😁😁😀😀😀😀😀😀

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

ببین عزیزم شروع کننده دعواتو بودی کارشوهرت درست نبوده که تورو زده ولی وقتی بهش بگی بمیری بیدارنشی اونم عصبانی میشه درکت میکنم منم یه مدت باشوهرم دعوام میشدمیگفتم رفتی بمیری مردی چندباری گفتم اون سکوت کردومنم سواستفاده ولی یهویی دیدم منفجرشد گف پدربزرگت بمیره میدونه به پدرومادرم چیزی بگه قیدشو میزنم ازاون لحظه به قلط کردن افتادم!!!شماهم یادبگیر دعن به دهن شوهرت نذاری تااین بی حرمتانشه درضمن یهویی فک کردم تومهدکودک هستم😂😂

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
شما هم مثل همسر من بحث هاتون میکنید بعد انتطار دارید طرف باهاتون حرف هم بزنه😐😐 ی دنیا دلم از دستش ...

وای منم بعد بحث باید  چن ساعت برم تو خودم اصلا هیچی نمیگم 

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

یک دعوایی شده تموم‌شده شوهر و استارتر یک حرفی زدن 

حالا یا راهنمایی‌اصولی‌کنین یا هم‌سکوت کنین

از بیشعوری بعضیا در تعجبم که سرزنش میکنن یا پز میدن یا ...

واقعا درک عاطفیتون انقدر پایینه یا ادا درمیارید؟؟؟؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خب عصتبش خورد بوده مردا عصابشون خورد میشه نباید طرفشون بری تو نباید میگفتی بخواب یجور ک بیدار نشی خب ...

من هم اینطورم

دلم میخاد تنها باشم تا اروم شم ولی همسرم سمج میشه دورم تا از دلم در بیاره

من هم بدتر عصبی میشم😔😔

هر چی اسم زدم تکراری بود😐😐😐😐شدم تنهااااا

خونواده ی تو... نه خونواده ی تو

عه 

قهر قهر تا روز قیامت😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

هیچ وقت اجازه نمیدم دعوامون اینطوری بشه 

هر وقت عصبانی بشه سکوت میکنم،هر وقت عصبانی بشم سکوت میکنه

اینطوریه که شکر خدا تاحالا بهم و اطرافیانمون بی احترامی نکردیم

یک عدد هشتادو خورده ک تا عید میشه هفتاد و خورده ای...😀با قد 170،میخام کلا سبک زندگیمو تغییر بدم ب امید خدا
عزیزم چرا یک بدو میکنی؟؟؟؟

چون به خانوادمو خودمو بد چیزایی گفت دیگ گفتم ک تو تاپیک چیا گفت

سالهاست منتظرآمدن روزهای بهترم ولی نمیدانم چرا هنوز هم دیروز ها بهترند ... 🙃🥀🌈
وای منم بعد بحث باید  چن ساعت برم تو خودم اصلا هیچی نمیگم

من هم دلم میخاد سکوت کنم خلوت کنم.

ولی خب نمیشه

واسه ناراحتی هامون باید جواب پس بدیم.

هر چی اسم زدم تکراری بود😐😐😐😐شدم تنهااااا
من هم اینطورم دلم میخاد تنها باشم تا اروم شم ولی همسرم سمج میشه دورم تا از دلم در بیاره من هم بدتر ...

اره دیگه ادم سمج شدنی بدتر میشه دعدا میشه طرف ک خودش اروم شد میاد توضیح میده

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧